Search

Pogledajte novu H&M beauty liniju

Pogledajte novu H&M beauty liniju

Jesenska beauty premijera


Image: Buro 24/7 Rusija

Jedan od najvećih i najpopularnijih brendova na svijetu, švedski H&M nikad ne staje u proizvodnji novosti. Tako je angažirao brojne stručnjake iz kozmetičke industrije kako bi stvorili novu jesensku beauty kolekciju koja uključuje preko 700 proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike

Još u svibnju saznali smo vijest kako H&M planira na jesen ove godine lansirati veliku proširenu beauty kolekciju koja će uključivati brojne nove proizvode - od ruževa za usne, proizvoda za njegu lica, tijela i noktiju do make up pribora. "Zadovoljstvo je ponuditi našim kupcima 'pravu modnu poslasticu za lice' u H&M trgovinama. Prilika je to da budu inovativni i kreativni i da se dobro zabavljaju s bojama" rekla je Sara Wallander, dizajner koncepta H&M beauty odjeljka. Nakon službenog predstavljanja jesenska će beauty kolekcija biti dostupna u trgovinama i online, a uključivat će sezonsku kolekciju, premium beauty liniju i organski Conscious asortiman proizvoda. Odlike jesenske beauty linije bit će, kao i do sada, pristupačne cijene i chic produkt dizajn.

Najavljeni su brojni noviteti u kolekciji. Od sada ćete u H&M trgovinama moći kupiti parfeme (5 različitih mirisa), pilinge za tijelo, korektore, pudere za lice, highlightere, bronzere. U ponudi će se naći i bogat izbor ruževa, lakova za nokte, sjenila u olovkama, maskara i proizvoda za uljepšavanje obrva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više