Search

Pokloni koje zapravo želimo: vodič za beauty ovisnike

Pokloni koje zapravo želimo: vodič za beauty ovisnike

Savršen izbor nikad nije bio lakši

Tekst: Promo

Image: PR

Postoji razlika između stvari koje trebamo i stvari koje želimo...

U posljednje vrijeme što zbog pomanjkanja vremena, što zbog pomanjkanja ideja, uvriježio se običaj da najbolje prijateljice, sestru, mamu pitamo što žele na poklon. Svi su sretni - oni koji kupuju, oni koji primaju. Iako, izgubio se taj osjećaj iznenađenja i sreće što smo "baš pogodili". Također, pokloni koje naručimo najčešće spadaju u kategoriju praktičnih stvari koje trebamo. Ali to baš nije ono što nam srce želi. Pa kako onda oduševiti svoju najmiliju, ili zašto ne, sebe lijepo počastiti za rođendan ili promaknuće na poslu? Imamo ideju.

Pokloni koje zapravo želimo: vodič za beauty ovisnike (фото 1)

Kad baš svi beauty junkies koje poznajemo uzdišu i kunu u zvijezde jedan mali slatki uređaj bilo bi nepromišljeno ignorirati mišljenje onih koji znaju, zar ne? Evo nešto što baš želimoLUNU mini 2 i LUNU play plus. Dvije četke za čišćenje lica koje će transformirati vašu rutinu za čišćenje lica i otkriti kožu tako meku da ćete se pitati gdje ste bili dosad. Jer, razlika između čišćenja lica rukama je nepobitna: LUNA je 5 puta učinkovitija od nanošenje cleansera rukom! Zašto je to tako? Kroz meke silikonske dodirne točke prodiru sonične pulsacije koje uklanjaju 99,5% nečistoća, sebuma te ostatke šminke. Uklanjaju se i mrtve stanice kože te ona postaje blistava.

Moramo napomenuti i da su silikonske četkice izuzetno čiste. Medicinski silikon je neporozan za bakterije, čak 35 puta više od najlonskih vlakana. Ovakvo dubinsko čišćenje poboljšava upijanje vašeg omiljenog sredstva za njegu kože, a rezultat je zaista - meka, podatna, svježa koža. Odlično ih je koristiti (dovoljna je samo 1 minuta!) i ujutro i navečer - ujutro će, zbog glatkoće kože i šminka bolje prianjati i izgledati, a navečer će koža biti više prijemljiva za intenzivni serum. Koža izgleda bolje u svim situacijama!

Pokloni koje zapravo želimo: vodič za beauty ovisnike (фото 2)

No, koju izabrati? LUNA mini 2 ima 8 intenziteta pulsacija za potpuno personalizirano iskustvo čišćenja. Prilagođena je svim tipovima kože te ima 3-zonsku glavu četkice što znači da debljina dodirnih točaka određuje zonu čišćenja; tanje dodirne točke nježno čiste osjetljivu i normalnu kožu dok su šire dodirne točke na stražnjoj strani namijenjene masnijoj koži. Jedno punjenje omogućuje 300 korištenja, a glavu četkice mijenjate - baš nikada!

LUNA play plus manji je, kompaktniji uređaj s kojim ćete uživati u potpunoj rutini čišćenja kože kad god to poželite, a stane i u torbicu. Prikladnija je za one koji tek počinju s ovakvom njegom lica kako bi otkrili što vam najbolje odgovara. Sadrži sve što treba, a napaja se na zamjenjivu AAA bateriju. No, to nije kraj priče o ovim čudesnim spravicama: još više o LUNAMA i mnogim drugim revolucionarnim proizvodima saznajte online i posjetite najbližu dm trgovinu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više