Search

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar

Za pružanje vrhunskih stomatoloških usluga

BURO.


Poliklinika Bagatin otišla je korak dalje te predstavila novi Dental centar, koji će pružati vrhunske stomatološke usluge svojim korisnicima

Na 10. katu Green Gold Towera, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad Zagreb, predstavljen je novi Dental centar Poliklinike Bagatin za pružanje vrhunskih stomatoloških usluga u sklopu kojih se brine o zdravlju zubi i ljepoti vašeg osmijeha.
Na događanje su stigli predstavnici vodećih medija u Hrvatskoj te poznata lica i ambasadorice Poliklinike Ecija Ojdanić, Indira Vladić, Ana Begić Tahiri i Daniela Trbović, koja je i vodila cijelo događanje. Uz renomirane kirurge dr. Dinka i Tomicu Bagatin, događanju je prisustvovao i počasni gost, ambasador Finske, gospodin Timo Rajakangas, koji je rekao i nekoliko riječi o suradnji Poliklinike Bagatin i finske tvrtke Planmeca, jednog od svjetskih lidera stomatološke opreme, koja ja specijalizirana za visokotehnološka rješenja u dentalnoj medicini i dijagnostici, a koja je Polikliniku Bagatin proglasila referentnim centrom.

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 1)
U sklopu stomatološkog odjela nudit će se, uz usluge opće i estetske stomatologije, usluge iz područja oralne kirurgije i implantologije. Novoformirani, ali iskusni stomatološki tim stručnjaka Poliklinike Bagatin, od sada vam može podariti i ljepši osmijeh te zdrave zube, a sve to uz najkvalitetnije preparate i opremu s naglaskom na vašu sigurnost i dobrobit.

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 2)

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 3)

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 4)

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 5)

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 6)

Poliklinika Bagatin predstavila novi Dental centar (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više