Search

Poznata L'Oréal Paris krema protiv bora dobila svoju noćnu verziju

Poznata L'Oréal Paris krema protiv bora dobila svoju noćnu verziju

Noćna "krema-maska"

Tekst: BURO.


Potaknite regeneraciju kože noću i probudite se svako jutro s kožom koja izgleda mlađe

Revitalift Laser Renew prva je krema protiv bora iz L'Oréala Paris koju smo testirali u usporedbi s laserskim tretmanom. Njen uspjeh potvrđuju brojne međunarodne nagrade, milijuni prodanih primjeraka i isto toliko oduševljenih žena. Danas se Revitalift Laser saga nastavlja. Linija koja sadrži serum, dnevnu kremu i kremu za područje oko očiju, sada će biti upotpunjena noćnom "kremom-maskom".

Regeneracija kože noću doseže svoj vrhunac. Koža tada najviše prima i upija. L'Oréal Paris razvio je noćnu kremu s teksturom maske koja potiče biološku sposobnost kože da se obnavlja. Revolucionarna tekstura djeluje poput maske na koži koja tijekom noći kontinuirano otpušta aktivne sastojke.

L'oreal

Formula udružuje 3-postotni Pro-Xylane, sastojak koji je rezultat 14-godišnjeg istraživanja, a koji se učinkovito bori protiv gubitka čvrstoće i znakova starenja. Uz Pro-XylaneTM, tu je i Centella Asiatica (gotu kola), biljni ekstrakt poznat u dermatologiji po sposobnosti regeneracije kože. Centella Asiatica korištena je u tradicionalnoj kineskoj medicini. Njena regenerativna svojstva bila su predmet brojnih publikacija. Poznata je i pod imenom Tigrova trava jer legenda govori kako su se tigrovi valjali u njoj da bi zaliječili rane na koži.

Ova dva snažna sastojka udružena su izrazito finoj teksturi "kreme-maske" kako bi obnavljale kožu s posebnim naglaskom na bore i opuštenost. Lagana tekstura glatko klizi po koži i stvara tanki zaštitni film bez osjećaja ljepljivosti i masnoće.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više