Search

Poznate Hrvatice kao likovi iz bajki

Poznate Hrvatice kao likovi iz bajki

Nova kampanja salona F

BURO.


Antonija Stupar Jurkin, Jelena Veljača i Nives Ivanković u novoj beauty kampanji

Pravu bajku ove sezone priča poznati frizerski salon F na čelu sa kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem, koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju. Zvonimir je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama: poznatoj scenaristici i glumici Jeleni Veljači, lijepoj TV voditeljici Antoniji Stupar Jurkin te dami hrvatskog glumišta Nives Ivanković.

Nives

Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, Zvonimir i njegov tim usredotočili su se na ljepotu lica koje uokviruje raskoš njegovane i oblikovane kose. Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica.

Nives

Trnoružica je lik kao stvoren za neponovljivu i jedinstvenu ljepoticu poput Jelene Veljače. Raskošni uvojci, koji svojim volumenom uokviruju lice, dodatno naglašavaju mističnost Jeleninog pogleda, dok druga frizura odmaknuta od lica stvara dojam bezvremenske ljepote koja očarava.

Antonija

"Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan, i cijeli tim salona F, koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanje za pamćenje! Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana!, kazala je Jelena Veljača.

Antonija

Antonija Stupar Jurkin u ovoj bajci dobila je ulogu nježne Snjeguljice, čija frizura svojom decentnošću naglašava ljepotu crta lica, dok se, sa druge strane, igra raskoši raspuštene kose, koja se u voluminoznom repu spušta niz leđa u jednom valu.

jelena

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više