Search

Poznate Hrvatice u novoj kampanji DermaCare centra

Poznate Hrvatice u novoj kampanji DermaCare centra

„Summer White Party“

Urednik: A.P.

Image: Goran Matijašec

Prozračnost, nježnost, profinjenost i nonšalantnost, grčki otoci Mykonos i Santorini te prekrasna proljetna i ljetna vjenčanja bili su inspiracija timu DermaCare centra za novu kampanju pod nazivom „Summer White Party“.

Prozračnost i nježnost koju naglašava bijela boja inspirirale su DermaCare tim za kampanju u kojoj su sudjelovanje njihove dugogodišnje zadovoljne klijentice među kojima su ekonomistica i bivša manekekna Anita Dujić, voditeljica Antonija Blaće, glumica Mila Elegović, te modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko. Rezultat kampanje su neodoljivo prozračan i neobavezan dnevni make up te nepretenciozne frizure. Profinjenost kojom zrače Anita, Antonija, Mila, Anamarija i Ivona naglašena je čistoćom bjeline koju svih pet dama obožava nositi.

Mila
„Uživala sam raditi ovu kampanju s timom DermaCarea, kao što i inače uživam u njihovim tretmanima za koje mogu reći da su prava gozba za moju kosu. Divno je u svojoj blizini imati tim na kojeg se uvijek mogu osloniti i kojemu s povjerenjem mogu prepustiti zdravlje i izgled kose. Volim mediteranski ugođaj i ogoljenu prirodnost koju smo naglasili jer se prečesto skrivamo iza teškog make upa. Moja kosa je spremna za uživanje u ljetnim ljepotama", izjavila je glumica Mila Elegović.

Amarie
Modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko i u svojim kreacijama i kolekcijama za ovu sezonu također predlažu bijelu te jednostavnost i ležernost koje osiguravaju besprijekoran izgled te osobnost stavljaju u prvi plan.

ivona

„Bijela boja je oduvijek bila moja inspiracija i u njoj pronalazim nepresušnu energiju za stvaranje nenametljive elegancije. Prozračnost koju volim pronašla sam i u višegodišnjoj suradnji sa stručnjacima DermaCare centra kojima prepuštam brigu o svojoj koži i kosi ", kaže dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica modnog brenda A'marie.

blaće

Zaštitna lica DermaCare centra ekonomistica i bivša manekenka Anita Dujić te voditeljica Antonija Blaće još su jednom zablistale u bjelini koja naglašava svježinu i zaigranost kojom obje zrače. Blistava put i prekrasna kosa Antonije i Anite rezultat su rada stručnog tima koji brine o besprijekornom izgledu i zdravlju njihove kose i kože.

anit

derma

Kampanju „Summer White Party" je osmislio DermaCare stručni tim u kojemu su art direktor za Chi Ivica Palinić, hair stilisti Korana Patafta i Nikola Solenički, službene make-up artistice za Jane Iredale Sabina Šarić Novak i Marijana Gluić. Fotografije potpisuje modni fotograf Goran Matijašec.

derma

derma

derma

derma

 
Web: http://www.dermacare-centar.com/
Facebook: DermaCareCentar

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više