Search

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku

Tradicija duga 164 godine


Image: kiehl.com,
PR

Kiehl's Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, otvara svoja prva vrata u Hrvatskoj ujesen u jednom od zagrebačkih shopping centara

Kiehl'sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge u 164 godine dugoj povijesti tvrtke – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja dućana – sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u zajednicama. Načelo kojim se brend uvijek vodi: poslužiti kupce u brižljivo uređenom, edukativnom prostoru dokazano učinkovitim proizvodima za njegu, u kojima uživaju vjerni kupci širom svijeta.

Ovaj popularni američki brend kozmetike specijalizirao se za izradu vrhunskih proizvoda za njegu kože, kose i tijela. Osnovan je kao ljekarna na uglu njujorškog East Villagea davne 1851. godine, u prvim desetljećima 20. stoljeća djelovao je isključivo kao farmaceutska tvrtka, nudeći korisnicama niz homeopatskih i biljnih pripravaka, eteričnih ulja i medicinskih lijekova. Glavna misija ovog američkog brenda jest pružati svojim kupcima proizvode za kvalitetnu njegu kože i kose koji su izrađeni s pomoću najnaprednijih znanosti i to koristeći isključivo prirodne sastojke. 

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku (фото 1)
U svim su Kiehl'sovim dućanima načela klasične ljekarne protkana modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije brenda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl' sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i legendarni vintage motocikl te Kiehl'sov poznati kostur "Mr. Bones". Ne postoje dva u potpunosti jednaka dućana, no svi odišu njegovom bogatom ljekarničkom tradicijom.

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku (фото 2)

Donacije u dobrotvorne svrhe predstavljaju temelj Kiehl'sove misije. Utjelovljujući duh obitelji osnivača, Kiehl's podupire inicijative zajednice kroz predstavljanje proizvoda namijenjenih u dobrotvorne svrhe. Kiehl's je, na tragu desetljetne posvećenosti lokalnim zajednicama, svoje humanitarno djelovanje usmjerio na tri glavna problema: istraživanja vezana uz HIV/AIDS, dječja prava i zaštitu okoliša. Kao i u ostalim dućanima brenda, i na novom će se prodajnom mjestu u Zagrebu promicati inicijativa "isprobajte prije kupnje", pokrenuta još prije 29 godina, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca.

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku (фото 3)

Danas, nakon 164 godine rada, Kiehl's broji više od 250 maloprodajnih trgovina diljem svijeta te više od 1000 prodajnih mjesta koje se nalaze u luksuznim kozmetičkim dućanima. Kiehl'sovo bogato iskustvo rezultiralo je jedinstvenim spojem kozmetičkog, farmaceutskog, biljnog te ljekovitog znanja koje se razvijalo tijekom izmjena generacija. Kako bi se razlikovao od mnogih kozmetičkih konkurenata na tržištu, ovaj se brend ističe po neobičnom marketinškom pristupu, iznimnoj brojnoj bazi muških korisnika te jednostavnim te neposrednim izgledom ambalaže.

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku (фото 4)

Svjetski poznat kozmetički brend Kiehl's dolazi u Hrvatsku (фото 5)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više