Search

Poznati niche brend \"Nicolaï Parfumeur-Createur\" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu

U Top niche parfumeriji

Urednik: E.G.


Parfums de Nicolaï je jedna od rijetkih većih mirisnih tvrtki u niche svijetu koja je još uvijek u privatnim rukama - Patricie de Nicolaï; nećakinje poznatog parfumera Jean- Paul Guerlaina. Odrastajući u svijetu mirisa, Patricia se razvila u pravu parfemsku umjetnicu.

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu (фото 1)

Nakon obrazovanja za parfumerku, radila je u međunarodnom parfumerskom timu, te je 1989. godine sa svojim suprugom Jean- Louis Michauom osnovala "Les Parfums de Nicolaï". Ljubiteljica je organskih esencija, koja uživa biti slobodna i neovisna o parfemskoj industriji, gdje su važne cijene proizvoda i marketinške restrikcije. Njezne kreacije karakterizira visoki postotak prirodnih esencija, iznimno smjele kombinacije i intenzivne koncentracije. Svoju liniju parfema započela je sa danas apsolutno legendarnim muškim mirisom “New York”, koji se danas može dobiti u čak dvije mirisne koncentracije.

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu (фото 2)

Patricia de Nicolaï dobila je 1988. godine priznanje struke kao “ Best International Perfumer”, te je time i prva žena koja je primila to priznanje.U Top niche parfumeriji g. Damien Flynn, brand manager Nicolaï Pafrumeur-Createur je povodom obilježavanja 30-te godišnjice branda predstavio Nicolaï mirisne klasike  - Patchouli Intense, Ambre Cashmere, Neroli Intense, Fig Tea, New Yourk Intense, Musc Intense, Cuir Cuba i Incense Oud. Svi mirisi dostupni su u Top niche parfumeriji, Tomićeva 4 i putem weba.

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu (фото 3)

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu (фото 4)

Poznati niche brend "Nicolaï Parfumeur-Createur" obilježio 30-tu godišnjicu rada u Zagrebu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više