Search

Prada priprema novu kolekciju parfema Olfactories

Prada priprema novu kolekciju parfema Olfactories

Limitirana kolekcija romantičnih aroma


Image: buro247.ru

Početkom listopada Prada će lansirati kolekciju od 10 parfema čije će se kompleksne arome nalaziti u lijepoj minimalističkoj bočici

Miuccia Prada zadatak kreiranja novih mirisa ponovno je povjerila parfemskom "nosu" Daniele Andrier koja s kućom surađuje već 13 godina. "To prije svega govori o našem međusobnom povjerenju i razumijevanju", kazala je Andrier i nastavila "Miuccia uvijek ima određenu viziju koju ja prenosim u jezik mirisnih aroma."

Daniela je za kuću Prada dosad kreirala parfem Prada Infusion d'Iris Eau de Toilette i limitirana izdanja Infusion De Tubereuse i Infusion De Vetiver čiji nam mirisni tonovi daju jasnu sliku o Danielinoj ljubavi prema romantici. Kompozicija nove kolekcije zasad se drži u tajnosti, ali ako je suditi prema imenima novih mirisa koji glase, primjerice, "Purple Rain", "Tainted Love", "Pink Flamingos", "Nue au Soleil" nove mirise zamišljamo kao osvježavajuće, romantične i nadasve ženstvene parfeme. 

Prodaja limitirane kolekcije parfema započet će u Galeries Lafayette te u milanskom i njujorškom dućanu kuće Prada početkom listopada. 

Prada priprema novu kolekciju parfema Olfactories (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više