Search

Predmet žudnje: Mon Guerlain Bloom of Rose

Predmet žudnje: Mon Guerlain Bloom of Rose

Parfem koji smo odmah poželjeli isprobati

Urednik: BURO.


Image: PR

Mon Guerlain slavi modernu ženstvenost od svog lansiranja u 2017. godini. Ženstvenost slobodne žene ispunjene snagom, odvažnošću i hrabrošću. Ženstvenost koja je samouvjerena, blistava, sretna i ozbiljna, kompleksna, jednostavna i ponosno manifestirana. Rezultat suradnje Guerlainova Master parfumera Thierry Wassera i parfumera Delphine Jelk, Mon Guerlain je olfaktorna particija koja svira s mirisnim notama kao akordima ženstvenosti. Miris je pokazatelj identiteta te onoga tko ga nosi čini čvrsto ukorijenjenim u sadašnjost, sa sigurnim pogledom u budućnost.

Užitak biti svoj - Eau de toilette Bloom of Rose: Ostvarenost

Tko može objasniti tajnu kreacija? Začetak, magnetske sile, instinkt, mirisi!

"La femme", Victor Hugo uobličuje ženstvenost kroz život protagonistice. To je konstantna evolucija. S novim Eau de Toilette Bloom of Rose, Mon Guerlain nastavlja istraživanje mnogobrojnih faseta ženstvenosti - s fokusom na ostvarenje - uz poziv ženama da žive u potpunosti u sadašnjem trenutku. Mirisna kompozicija koja slavi užitak biti "ja".

Predmet žudnje: Mon Guerlain Bloom of Rose (фото 1)

Akord bez presedana

Dok osnovna struktura Mon Guerlaina ostaje nepromijenjena, s naglaskom na kvartet koji čine Carla lavanda, Sambac jasmin, tahićanska vanilija i sandalovina iz Australije, pridružuje im se nova partitura koju čini originalan duo sastojaka, koji Guerlainovi parfumeri obožavaju: neroli i bugarska ruža. Bugarska ruža, draga Thierry Wasseru, daje boju i teksturu ispunjene i ostvarene ženstvenosti ovoj kompoziciji. "Bugarska ruža, svježa je i voćna. Posjeduje i nevinost i zrelost. To je ruža koju volim i s kojom sam u startu radio u Guerlainu. Zapravo, ruža je dio Guerlinade, prepoznatljivog olfaktornog potpisa, koji je ekskluzivan za "House fragrances". Zbog tog razloga i ima zasluženo mjesto u ovoj novoj Mon Guerlain kreaciji: Bloom of Rose."

A što se neroli tiče, "donosi poeziju i blistavost ovoj mirisnoj kompoziciji. Njegov svjež i cvjetni miris asocira na čistoću svježe ubranog narančinog cvijeta. Predivno se slaže sa Sambac jasminom u Mon Guerlain-u i naglašava ovu fasetu drveta naranče",  kako ističe Delphine Jelk. Rezultat je očaravajući i veseo miris, pravi buket bijelog cvijeća, izdignuto lavandom, ovladano njenim kraljevskim visočanstvom ružom.

Bočica

Inspirirana ikonskom "Quadrilobe" bočicom, koju je dizajnirao Gabriel Guerlain, a proizveo Baccarat 1908. godine Mon Guerlain bočica donosi svojevrstan kontrast u fini sklad, poput odjeka mnogih faseta ženstvenosti. Utegnute linije bočice i oblina čepa, gustoća i lakoća, transparentnost svjetla koja prolazi kroz staklo i roskasti odsjaj.

Predmet žudnje: Mon Guerlain Bloom of Rose (фото 2)

Iza scene

Vizual nove reklamne kampanje, koji potpisuje Mathieu César, stavlja Angelinu Jolie u centar, čija višestruko fasetirana ženstvenost ne prestaje inspirirati Guerlain parfumera. Tetovaže koje svjedoče njenim prošlim pričama, sadašnjost je koncentrirana na trenutak, oči fokusirane na budućnost… Ova slika izražava esenciju vječne ženstvenosti koja prihvaća jučer, danas i sutra.

Novi prirodni vizual

"Ovaj kolaž proizlazi od ideje cvjetanja, tako da i ovdje ruža cvate na grafički i prepoznatljiv Guerlain način" objašnjava Damien Blottière. Ovaj vizualni umjetnik, diplomant "École Supérieure d’Arts Appliqués Duperré" (Duperré, Visoka škola za primijenjenu umjetnost u Parizu), koreografiju svoje kompozicije izražava kolažem. On skulpturira tijelo ili predmet rezačem, dodajući, oduzimajući i kombinirajući kako bi udahnuo život svojoj poeziji, toj nadrealnoj poeziji u kojoj predmet želje ide ruku pod ruku s čežnjom predmeta.

Predmet žudnje: Mon Guerlain Bloom of Rose (фото 3)

Mon Guerlain Eau de Toilette - treperav akord mandarin ulijeva se u svježinu prekomjerne doze Carla lavande, prije uranjanja u blistav Sambac jasmin i senzualnu tahićansku vaniliju.

Mon Guerlain Eau de Toilette Bloom of Rose - Vedar i blistav miris, predivan buket kojim suvereno vlada ruža, između lavande i bijelog cvijeća.

Mon Guerlain Eau de Parfum Florale - Ogromne količine (overdose) Sambac jasmina i svježa Carla lavanda, miješaju se s delikatnošću božura kako bi se razvio predivan i blistav miris, poput buketa cvijeća, upravo rascvalog na suncu. Senzualne note vanilije naglašavaju cijeli ansambl.

Mon Guerlain Eau de Parfum - Carla lavanda kontrast je senzualnoj tahićanskoj vaniliji koja je poput zagrljaja, ali ovdje dobiva odvažnost i svježinu. Sambac jasmin mirisu daje svu njegovu finesu, dok mu Album sandalovina daje snagu i zadržava misterioznost.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više