Search

Predstavljen novi beauty gadget na hrvatskom tržištu

Predstavljen novi beauty gadget na hrvatskom tržištu

"My Cinetic Lift Expert"

Urednik: Promo


Image: PR

Stiglo nam je još jedno tehnološko dostignuće u službi ljepote!

U Blissu, jedinom Carita institutu u regiji predstavljen je prvi multifunkcionalni uređaj za njegu lica. Uređaj su predstavile Alexia Leroy, internacionalna Carita edukatorica i Jasminka Herceg, vodeća stručnjakinja za njegu lica i tijela, u organizaciji renomirane tvrtke RR Solutions kao ekskluzivnog distributera ove luksuzne profesionalne francuske kozmetike. Kao svjetski priznati i visoko selektivni brand, Carita je još davne 1960. godine na tržište plasirala prvi uređaj za njegu lica i tijela i tako omogućila kozmetičarima da osiguraju vrhunske rezultate i pružaju svojim klijentima više od snage ruku.

Predstavljen novi beauty gadget na hrvatskom tržištu (фото 1)

Od 2012 godine, njihov Cinetic Lift Expert uređaj koriste tisuće žena u Carita institutima diljem svijeta, a njegova snaga očituje se kroz čak pet aplikacija poput Skin refiner špatule za ultrazvučno čišćenje lica, Perfect Contour mikro struje za aktivaciju facijalnih mišića, Precision Pens olovaka za korekciju i popunjavanje bora, Metallic Gloves rukavica za lifting i savršenu hidrataciju, te L.E.D. luminoterapiju s ultrazvučnim valovima za mikromasažu i poboljšanje općeg izgleda kože. Od danas kućna verzija ovog profesionalnog aparata nalazi se u vašim rukama. My C.L.E. ( My Cinetic Lift Expert) prvi je multifunkcionalni uređaj koji pruža četiri funkcije za četiri rezultata: učvršćivanje, pročišćavanje, ujednačavanje tena i blistavost kože kombinirajući dvije energije profesionalnog uređaja, mikro struju i L.E.D. tehnologiju dostupnu uvijek i svugdje.

Predstavljen novi beauty gadget na hrvatskom tržištu (фото 2)

"My C.L.E. uređaj još jednom dokazuje da izabrati Caritu, znači izabrati izvrsnost. Sretna sam što mogu svjedočiti ovom kozmetičkom tehnološkom dostignuću i omogućiti svojim klijenticama da uspješno održavaju rezultate  profesionalnih Carita tretmana kod kuće i ići korak dalje u neinvazivnoj njezi lica, vrata i dekoltea", izjavila je Jasminka Herceg, prva Carita ambasadorica u Hrvatskoj i vlasnica Bliss Instituta. Uređaj je u prodaji od 9. listopada,  u Bliss Institutu u Ilici 15.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više