Search

Predstavljena linija prirodne kozmetike La Piel koju obožavaju Hrvatice

Predstavljena linija prirodne kozmetike La Piel koju obožavaju Hrvatice

Iza koje stoji hrvatska glazbenica

Tekst: BURO.


Image: Petra Perkov

Po prvi puta, nakon nešto više od godinu dana postojanja, brend La Piel predstavljen je javnosti, a iza tog brenda prirodne kozmetike za njegu kože stoji pjevačica Lana Jurčević koja je nakon mnogih beauty kampanja odrađenih za druge brendove, odlučila pokrenuti vlastiti.

Nabilah Harron i Lana Jurčević

Uz antistress program posvećen upravo njima, okupljeni su na predstavljanju dobili priliku predahnuti od stresnog radnog dana i uživati uz čaj, matchu i kave različitih i neobičnih vrsta, kao poveznicu na nove pilinge čiji su proces izrade mogli vidjeti uživo. Svi prisutni premijerno su mogli isprobati i nove proizvode koji se lansiraju u prosincu.

"Najveća želja bila mi je osvijestiti žene o opasnim sastojcima koji se nalaze u preparatima i kozmetici na policama dućana. Htjela sam im omogućiti da bezbrižno koriste proizvode bez straha, znajući da se u njima nalaze vrhunski i provjereni sastojci, koji će im dati zdravu, glatku, sjajnu, mekanu i mirišljavu kožu" istaknula je Lana Jurčević.

Antonija Stupar Jurkin i Lana Jurčević

Svi La Piel proizvodi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, a glazbenica je, kao pobornica zdravog života, zadužena za njihovo osmišljavanje i odabir sastojaka, uz pomoć stručnjaka koji iza sebe imaju preko 30 godina iskustva u proizvodnji kozmetike. Proizvodi ovog hrvatskog brenda prirodne kozmetike mogu se pronaći na policama prodavaonica BIPA.

Leave a comment

više