Search

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja

Urednik: BURO.


Image: PR

U Hrvatskoj je lansirala prva skincare linija brenda YSL Beauty pod nazivom Pure Shots. Brend koji je predvodnik u njezi kože ovom linijom dovodi u pitanje status quo na više načina. Naime, ne samo da su prigrlili odvažan novi pristup njezi kože, već su došli i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova.

Istraživački tim brenda prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja (фото 1)
Serum Night Reboot, losion Hydra Bounce Essence-in-Lotion i krema Perfect Plumper Cream

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se, naime, ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja, kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, došli su do revolucionarnog otkrića - urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto. Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama.

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja (фото 2)
Serumi Night Reboot, Lines Away, Light Up i Y Shape

Upravo je zato stvorena luksuzna linija Pure Shots koja nikada nije bilao ovoliko učinkovita, inovativna, čista... Riječ je o potpuno novom iskustvu njege kože, upotpunjenom revolucionarnim saznanjima i vidljivim rezultatima već od prvog jutra. Učinkovita njega kože stvorena je da odgovara ubrzanom životnom stilu urbane žene, i to bez kompromisa kad su u pitanju sastojci. 

Uz to, priroda i znanost ujedinjuji su u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu. Naime, prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, brend YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu.

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja (фото 3)

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum Night Reboot - zvjezdani proizvod, te ostatak linije u kojoj se nalaze još tri seruma, dnevna krema i hidratantni losion koji predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Krema i serum mogu se više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se refill može mijenjati unutar istog pakiranja, dok se losion se može reciklirati. Uz predivno dizajnirana pakiranja, brend je ovime još veći naglasak stavio na ekološka rješenja što ih čini cool, praktičnima i održivima.

Predstavljena prva YSL linija za njegu kože lica koja cilja na uklanjanje znakova starenja (фото 4)

Korištenjem proizvoda iz ove linije - seruma Night Reboot, Lines Away, Light Up i Y Shape te losiona Hydra Bounce Essence-in-Lotion i dnevne kreme Perfect Plumper Cream koža se tretira u srži te je nahranjena, ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja), a koža lica je trenutačno i vidljivo poboljšana.

Linija sa sastojcima kao što su kaktus kraljica noći, indijska smokva, korijen irisa, cvijet pitomog sljeza i cvijet naranče dostupna je ekskluzivno od webshopu Douglas parfumerija na kojem možete pronaći više informacija o svakom proizvodu.

Leave a comment

više