Traži

Prekrasna make-up kolekcija kuće Lancôme u pastelnim bojama

Prekrasna make-up kolekcija kuće Lancôme u pastelnim bojama

Ljubav koja inspirira

Urednik: A.P.


Fotografija: Lancome press

Lancômeova make-up kolekcija za proljeće 2016. inspirirana je imaginarnim putovanjem protkanim gracioznošću i lakoćom

Heroina ove pariške priče ponovno otkriva svoju dječju stranu te kreira izgled koji odiše sasvim novom senzualnošću, elegancijom i profinjenošću, istovremeno poigravajući se s inovativnim teksturama i upečatljivim bojama. Riječ je o neo-pastelnim nijansama s mekim i vedrim tonovima, uz iznimno moderan prizvuk.
Prekrasna paleta za obraze i oči pridaje konceptu "sve-u-jednom" sasvim novu dimenziju, u kojoj kreativnost ne poznaje granice. Devet očaravajućih kockica s devet prelijevajućih pastelnih nijansi nudi beskonačne mogućnosti kombiniranja koje će u svakoj ženi probuditi dijete.

Lancome

"My Parisian Pastels" čini devet kockica s pojedinačnim nijansama, sjedinjenih u jednu veliku višebojnu kocku. Mogu se koristiti na bezbroj načina: svaka zasebno za naglasak u jednoj boji; u kombinaciji s ostalima za dobivanje prirodnog, blistavog sjaja; u dvobojnoj ili trobojnoj kombinaciji za gradirani pastelni učinak... Paleta sadrži tri korektivne nijanse, tri rumenila i tri blistava pastelna tona.

Lancome

Druga zvijezda proljeća 2016. je rumenilo: razigrano i neodoljivo. Dolazi u kutijici okrugloj poput balona i nudi vesele boje koje podsjećaju na prodavaonicu slatkiša. Tajna se krije u teksturi koja nalikuje plastelinu: lagano ga pritisnite prstom i podsjetit će vas na Proustove Madeleine kolačiće. "Tijesto" se pretvara u pribor za oblikovanje ljepote, oživljavajući obraze i dajući im neodoljivu svježinu. Dostupno je u dvije profinjene, a upečatljive nijanse: 01 Corail de Ville, narančasta za neodoljive obraze i 02 Rose Haussmann, plavkasto-ružičasta koja preplavljuje lice emocijama. Rouge In Love, ruž delikatnog sjaja, koji na usnama ne ostavlja osjećaj težine, dolazi u dvije suptilne i romantične nijanse: 407 Corail de Ville, pastelna nijansa mandarine za očaravajuće svjež izgled i 408 Rose Haussmann, elegantna ružičasta nijansa oplemenjena daškom plave.

Lancome

Hypnôse Palette sastoji se od pet usklađenih paleta koje nude bezbrojne mogućnosti naglašavanja ljepote očiju, od nježnih i romantičnih do odvažnijih, senzualnijih lookova. Četiri tona – od najtamnijeg, kojim se definiraju konture i naglašavaju oči, do najsvjetlijeg, koji oči obasjava blistavim sjajem, obogaćena su petim; ova vesela svijetla nijansa neočekivani je dodatak koji daje zaigrani, osobni pečat – DO13 Paris en Rêve: harmonija nježnih, pastelnih tonova inspirirana balonima koji lebde na krilima vjetra, s daškom nebesko plave za poetični završni look i DO12 Paris Merveilleux: paleta toplih, intenzivnih tonova poput proljetnog neba u svitanje, s daškom narančaste za razbuđujući dodir svježine.

U galeriji pogledajte sve proizvode iz nove proljetne kolekcije kuće Lancôme:

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor