Search

Prelijepa Keira Knightley ponovno je lice Coco Mademoiselle parfema

Prelijepa Keira Knightley ponovno je lice Coco Mademoiselle parfema

Tekst: BURO.


Chanel je još jednom poklonio povjerenje lijepoj britanskoj glumici Keiri Knightley koja je već nekoliko godina omiljena ambasadorica brenda, pogotovo kada govorimo o parfemskoj liniji. Keira se ova jeseni vraća kao zavodljiva Coco Mademoiselle L'eau Privee u kampanji za novu verziju kultnog parfema koji je osmislio Olivier Polge. Citrus pomiješan sa senzualnim notama patchulija čini srce nove verzije mirisa za koju Polge kaže: „Ovo je delikatna i lagana verzija Coco Mademoiselle parfema. Osjećaj je kao da ste kožu prekrili mekanim i podatnim velom“ .

Prelijepa Keira Knightley ponovno je lice Coco Mademoiselle parfema (фото 1)

Print kampanju prati i video u kojem Keira dolazi u apartman nakon večernjeg izlaska i igra šah, naravno odjevena u couture kreaciju s potpisom kuće.

Prelijepa Keira Knightley ponovno je lice Coco Mademoiselle parfema (фото 2)

Glumica je prvi put angažirana u kampanji brenda davne 2011. što znači da će s ovom suradnjom koja se proteže na sljedeću godinu, proslaviti desetu obljetnicu rada za Chanel. S obzirom na to da brendovi danas mijenjaju zaštitna lica po sezoni, ovo je doista jedna od dugovječnijih suradnji današnjice.

Prelijepa Keira Knightley ponovno je lice Coco Mademoiselle parfema (фото 3)


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više