Search

Prirodni šamponi i regeneratori s hrvatskim potpisom

Prirodni šamponi i regeneratori s hrvatskim potpisom

Stigla je URBAN Naturals linija

BURO.


Image: PR

Jedna od najvećih regionalnih frizerskih tvrtki „Urban“ predstavlja novu liniju prirodnih šampona i regeneratora koji su idealni za svakodnevno pranje kose.

Nakon uspješne URBAN Professional linije za kosu, Krešimir Brezjak donosi sasvim novu recepturu nastalu u skladu s potrebama i željama svojih klijenata. URBAN Naturals linija ima EKO certificiranu bazu i više od 95% prirodnih sastojaka koji njeguju i štite kosu od štetnih vanjskih utjecaja. Proizvodi su bez parabena, sulfata i etilen oksida te imaju aromaterapijsko djelovanje s mirisima osvježavajuće naranče ili umirujuće lavande koji na prirodan način utječu na raspoloženje. Zbog svoje iznimne hranjivosti ovi šamponi ulaze i u kategoriju gelova za tuširanje te je njihova namjena dvostruka.
Naturals linija sadrži dvije vrste mirisa:
Naranča - bademovo mlijeko budi dobro raspoloženje i osvježava. Linija sadržava profesionalni šampon i gel za tuširanje te treatment conditioner.

Urban

Lavanda-limun umiruje i revitalizira. Linija sadrži profesionalni šampon i gel za tuširanje - 2u1 i treatment conditioner.

Urban

Proizvodi su namijenjeni svim tipovima kose a receptura je prilagođena kosi našeg podneblja. EKO CERT šamponska baza koja se koristi u proizvodima namijenjena je najosjetljivijem vlasištu poput bebina pa su pogodni i za najosjetljivije vlasište.
Proizvodi imaju fantastičan omjer cijene i premium kvalitete i predstavljaju idealan odabir za sve kupce kojima je važno što stavljaju na tijelo, predstavljaju sjajan odabir poklona ili suvenira koji se odnosi iz Hrvatske.

Proizvodi su dostupni u frizerskim salonima Urban u Zagrebu i Splitu (www.urban.com.hr), cijena: 65,00kn

Related articles

Buro 24/7 Selection

više