Search

Profesionalni proizvodi za frizuru koje mogu koristiti i potpuni amateri? Teuta Mesaroš ima rješenje

Profesionalni proizvodi za frizuru koje mogu koristiti i potpuni amateri? Teuta Mesaroš ima rješenje

Vlasnica zagrebačkog salona Teuta otvorila je webshop

Urednik: D.D.


Make-up: Dajana Pajkić
Image: Jelena Balić

Početak nove godine obilježen je novim poslovnim pothvatima, barem u životu zagrebačke beauty insajderice Teute Mesaroš. Vlasnica frizerskog salona Teuta, predstavila je, naime, novu kampanju kojom je najavila i otvaranje nove adrese - one na webu! Svaka žena je različita i svoja te zahtjeva poseban pristup kada je u pitanju uljepšavanje, a pogotovo kada je u pitanju frizura, zaštitni znak sveukupnog stila.

Profesionalni proizvodi za frizuru koje mogu koristiti i potpuni amateri? Teuta Mesaroš ima rješenje (фото 1)

Crno bijeli vizuali kampanje salona Teuta podsjećaju nas na snagu klasike kojom odišu moderni tipovi frizura. Naglasak je na volumenu i teksturi, a modeli Lea Gobo, Ivana Vukušić i Mia Matić predstavljaju različitost i individualnost svake žene, odnosno klijentica koje posjećuju salon. 
No, uspješne hrvatske manekenke, ovog puta ne podsjećaju samo na posjet jednoj od najpoznatijih frizerskih adresa u Zagrebu, već i na onu novu - internetsku!

Profesionalni proizvodi za frizuru koje mogu koristiti i potpuni amateri? Teuta Mesaroš ima rješenje (фото 2)

"U smjeru otvaranja webshopa, pogurnule su me klijentice salona. Ne prođe dan, a da netko ne pita - gdje mogu kupiti ovakvu četku, gdje još mogu kupiti ovaj ili onaj proizvod za njegu kose, gdje mogu kupiti ovakav figaro... Pa sam odlučila selektirati profesionalne proizvode koji se mogu pronaći na tržištu, te svojim starim, ali i novim klijentima, ponuditi proizvode kojima sam ja vjerna već dugi niz godina, što privatno, što profesionalno. U našem webshopu moći će se kupiti proizvodi koji su testirani u našim rukama, proizvodi kojima mi, profesionalci, vjerujemo", izjavila je vlasnica salona, koja je prve dane 2020. godine odlučila provesti radno i na www.teuta-salon.hr ponuditi novi kanal za kupovinu profesionalnih proizvoda za stiliziranje kose, koje mogu koristiti i potpuni amateri.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više