Search

Proizvodi za zavodljivu brončanu put

Proizvodi za zavodljivu brončanu put

Jane Iredale


Vrhunska kozmetika Jane Iredale na tržište je izbacila čak dvije linije bronzera

Prva linija pod nazivom So-Bronze sastoji se od tri proizvoda namijenjena onima koje žele naglasiti ili pospješiti svoju već dobivenu boju ili osvježiti ten i postići sjajan izgled kože. U klasičnoj boji terakote dolazi So-Bronze 1 s česticama tinjca za poseban zlatni sjaj. So-Bronze 2 je nešto tamniji, no dolazi u svjetlijoj opciji u formi zlatnog polumjeseca koji u sebi također sadrži zlatni pigment. Posljednji proizvod u ovoj kolekciji, So-Bronze 3, pristaje svakom licu, a tijelu daje osunčan izgled.

Ljeti nema ništa ljepše od osunčanog lica koje je blago konturirano dobrom nijansom bronzera. Zato su tu Quad bronzeri. Proizvodi koji u sebi imaju četiri nijanse objedinjene u jednom. Ovi multifunkcionalni bronzeri mogu se koristiti na obrazima, očima pa čak i usnama te služe kao i highlighteri. Četiri luksuzne boje možete nanositi pojedinačno ili kružnim pokretima četkice stvoriti jednu nijansu. Ovaj predivan proizvod razlikuje se od ostalih na tržištu jer sadrži 24-karatnu zlatnu prašinu te vas u trenu pretvara u pravu zlatnu božicu.

Quad

 

Za savršen izgled bronzera morate imati odgovarajući kist koji će vam pomoći da dobro izblendate bronzer i ravnomjerno ga rasporedite po licu kako biste izbjegli neželjene mrlje. Jane Iredale u ponudi ima raskošan fan brush koji je neizostavan dodatak vašoj kozmetičkoj torbici ovog ljeta.

kist

Osim bronzera, Jane Iredale dizajnirala je i Golden Shimmer losion za lice i tijelo s dijamantnim prahom koji reflektira svjetlost stvarajući suptilan svjetlucav sjaj. Losion služi kao dekorativna kozmetika, dok istovremeno hidratizira kožu jer je obogaćen biljnim ekstraktima.

Golden

Jane Iredale kozmetiku možete pronaći u DermaCare centrima u Zagrebu (Teslina 12 i Arena Centar) te u Splitu na adresi Domaldova 5.

Više informacija na: www.dermacare-centar.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više