Search

Proljetna make-up kolekcija kuće YSL

Proljetna make-up kolekcija kuće YSL

U iščekivanju proljeća


Image: buro247.ru

Već ste zasigurno čuli da je zaštitno lice nove proljetne make-up kolekcije kuće YSL Cara Delevingne. U nastavku pogledajte cijelu kolekciju u ružičastim tonovima

Proljetna linija kozmetičkih proizvoda kuće YSL, u kojoj dominiraju prekrasne i vedre nijanse ružičaste boje, u prodaji će se naći već od 9. veljače.

Kreativni make-up direktor kuće  kuće YSL Lloyd Simmonds za ovu sezonu osmislio je prekrasnu limitiranu kolekciju koja se sastoji od palete sjenila za oči "Ombre de Jour Couture Palette" s četiri neutralne nijanse za kreiranje svakodnevnih lookova i žarko ružičaste, zatim, sjajila za usne "Volupte Lip Oil", kompaktnih rumenila koje možete nanijeti novim kistom "Blush Volupte", te naposljetku, ruževa za usne "Rouge Volupte Shine" koji dolaze u dvije nijanse "Deep Red" i "Fuchsia Pink". U ovoj prekrasnoj proljetnoj kolekciji koja dolazi u predivnoj ambalaži, možete pronaći i lak za nokte "La Laque Couture" dostupan u dvije nijanse.

Proljeće je iza ugla, a to znači buđenje prirode u najljepšim bojama. U nastavku pogledajte boje proljeća kako ih zamišlja kuća YSL.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više