Traži

Proljetna svježina u prekrasnim bočicama Guerlainovih noviteta

Proljetna svježina u prekrasnim bočicama Guerlainovih noviteta

Proizvodi koje jedva čekamo


Fotografija: buro247.ru

U ožujku nam stižu čak tri fantastična noviteta iz kuće Guerlain: parfemi Promenade des Anglais, Pera Granita i serum Orchidée Impériale

Iako su temperature još uvijek bliže zimskima, kalendar nas upozorava da nam stiže proljeće, a podržavaju ga i prvi vjesnici proljeća koje ste zasigurno već zamijetili u prirodi. To znači da ćemo ubrzo svoje teške i debele kapute pospremiti duboko u ormar i ponosno izvaditi svoje balonere i lagane jaknice. Isto vrijedi i za duboke, teške i drvenaste parfeme jer dolazi vrijeme osvježavajućih voćno-cvjetnih nota, a upravo nam takve nudi kuća Guerlain. Prvi mirisni novitet iz najpoznatije linije parfema kuće Guerlain, Aqua Allegoria, ovog proljeća dolazi u bočici Pere Granite, parfema koji će svojim notama kalabrijskog bergamota, začinjenim aromatičnim tonovima grejpa, limuna i zelene kruške i svježinom ruže, koja će ove godine oživjeti novom popularnošću, proljetne dane učiniti još lepršavijima. 

S druge strane, Promenade des Anglais, novitet iz linije Les Parisiennes, odvest će nas na obalu francuske rivijere i poznato šetalište u Nici. Arome firentinskog bijelog irisa u duetu sa sočnom smokvom, vetiverom, vanilijom i suptilnim tonovima ljubičice pomoći će u oslikavanju atmosfere Azurne obale. 

Treći novitet također se može pohvaliti cvjetnim aromama proljeća, međutim, riječ je o njegujućem serumu za područje oko očiju. Glavni je nositelj kompozicije Orchidée Impériale, razumljivo, ekstrakt orhideje koji će biti idealan saveznik u borbi s tamnim kolutovima oko očiju i licu će pružiti sjaj i svježinu, koja mu je nakon tmurnih i hladnih zimskih dana prijeko potrebna. Svi se noviteti očekuju na policama drogerija tijekom ožujka. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor