Search

Proljetno beauty savršenstvo kuće Chanel

Proljetno beauty savršenstvo kuće Chanel

Chanel Notes du Printemps


Chanel

Chanel Notes du Printemps ime je nove beauty kolekcije kuće Chanel za proljeće 2014. koja spaja ružičaste, ljubičaste i crvene nijanse u besprijekornu melodiju boja koju ćete obožavati nadolazeće sezone. Upravo njima volimo osvježiti izgled kada se pojave prve zrake sunca, a uz ove Chanelove proizvode bit će teško odabrati samo jednu omiljenu nijansu.

Proljetno beauty savršenstvo kuće Chanel (фото 1)

Od najnježnijih, pastelnih tonova, preko jarke ružičaste i jedinstvene ljubičaste pa sve do nezaobilazne crvene boje, možete se poigravati u svakom svom proljetnom looku, birajući želite li naglasak staviti na usne ili oči.

Proljetno beauty savršenstvo kuće Chanel (фото 2)

Paleta Lumières Facettes donosi 4 sjenila, dva u intenzivnoj i dva u prirodnoj boji, a tu je i Illusion d'Ombre sa svjetlucavim česticama za pravi, ali nenametljivi 'wow' efekt. Za usne Chanel donosi po dvije nijanse za Rouge Coco, Rouge Allure i Rouge Allure Velvet. Obožavateljice sjajila mogu birati između crvene, jarke ružičaste i pastelne ružičaste, a ukoliko se najviše veselite novim nijansama za nokte s potpisom ove kuće, u potpunosti će vas osvojiti Chanel Charivari i Tapage. Cijelu kolekciju novih proizvoda iz kolekcije Notes du Printemps donosimo u galeriji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više