Search

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati

A kada se koristi u kombinaciji s L'Essentiel tekućim puderom, izgled kože je sa svakim danom poboljšan

Tekst: BURO.


Image: Promo

Pravilno odabrana, a zatim i ispravno nanesena podloga prikriva sve nedostatke, zaglađuje kožu te lice čini spremnim za nanošenje ostatka make upa. Međutim, i najbolji, i najbolje naneseni puder na licu neće biti dugovječan ako koža za to nije ispravno pripremljena, a to najbolje znaju žene s masnom T zonom koja, neovisno o kvaliteti pudera, gotovo bez iznimke nađe načina da nekoliko sati nakon nanošenja podloge zasja neželjenim sjajem.

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati (фото 1)

Imajući to na umu, Guerlain je stvorio L'Essentiel Pore Minimizer, primer koji sužava pore i kontrolira sjaj te se, kao prvi korak u postizanju prirodnog tena bez ikakvih nepravilnosti, nanosi prije revolucionarnog L'Essentiel tekućeg pudera. Ova dva proizvoda u kombinaciji, trenutno poboljšavaju izgled kože, a put ostaje besprijekorna čak 16 sati.

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati (фото 2)

L'Essentiel je tekući puder nove generacije, gdje se 97 posto prirodno dobivenih sastojaka ujedinjuje u djelotvornu formulu bez ijednog gubitka na performansama. Naprotiv, uz vidljivo profinjenje pora i kreiranje trenutačno nježno matiranog i prirodnog tena, L'Essentiel također tijekom dana kontrolira sjaj i vidno poboljšava kvalitetu kože iz dana u dan.

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati (фото 3)

Što se tiče glavnog sastojka formule koji se koristi za kontrolu viška sebuma, radi se o ekstraktu avokada u kombinaciji s plodovima bijelog kakaa koji rade na sužavanju pora, a kombinacija prebiotika iz soka gomolja yacón i probiotičkih derivata pomaže podržati barijeru vlage kože. Sa svakom primjenom nesavršenosti su vidljivo smanjene, tekstura kože je izglađena, a gola koža ostaje matirana, što poboljšava kvalitetu kože iz dana u dan.

Osim sastava, i pakiranje u kojima dolaze ove moćne formule su neodoljive. I tekući puder i primer dolaze u staklenim bočicama s pipetom koja omogućava jednostavnu aplikaciju, ali i osigurava vas od prekomjernog trošenja formula.

Pronašli smo primer s kojim će make up ostati besprijekoran, a lice bez neželjenog sjaja čak 16 sati (фото 4)

Spajanje najboljeg od make-upa s najboljim za njegu kože, L'Essentiel nudi savršenu ravnotežu pigmenata natopljenih aktivnim tvarima, obećavajući blistav, ujednačen ten i kožu prepunu vlage, uravnotežena, zaštićena i sposobna disati. Dostupan u dovoljno nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, osigurava laganu do srednje jaku pokrivenost, ovisno o nanesenoj količini.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više