Search

Prva hrvatska beauty ambasadorica brendova Lierac i Phyto

Prva hrvatska beauty ambasadorica brendova Lierac i Phyto

Bela Make Up

Urednik: A.P.


Image: PR

Lada Mitrašinović, poznatija kao vizažistica Bela Make Up, prva je hrvatska beauty ambasadorica luksuznih kozmetičkih brandova Lierac i Phyto za Hrvatsku

To prestižno priznanje nije joj stiglo slučajno - budući da u svom radu koristi samo najbolje proizvode, u njezinim su beauty favoritima neizostavni bili i poznati Lierac te Phyto proizvodi. To je primijetio i marketing tim za Lierac i Phyto u Hrvatskoj, kontaktirali su je i tako je suradnja počela. Kako bi bolje upoznala brandove, Lada je bila na training akademiji u prostorijama Ales Groupe i legendarnom salonu za njegu kose Patrick Ales u Parizu, gdje je imala priliku naučiti sve o nastanku, razvoju, primjeni i novitetima spomenutih brandova. Jedva je dočekala da i sama počne primjenjivati neke nove spoznaje u svom radu.

lierac
A favoriti među proizvodima su joj Lierac Hydragenist serum koji donosi zaglađujući učinak nove kože i namijenjen je za sve tipove kože. Tu je i must have krema za lice - Hydragenist Nutribaume koja bogato hrani kožu. Proizvod bez kojeg više ne može, kao ni mnoge njene klijentice jest Lierac Premium maska za lice, nadahnuta otkrićima regenerativne medicine, koja trenutno obnavlja kožu djelujući protiv dubokih bora i vraćajući licu čvrstoću.

lierac

Od Phyto proizvoda na prvome mjestu preporučuje Phytovolume Actif sprej s kojim kosa izgleda osjetno bujnije, a pravo otkriće su Phyto lagano hidratantno ulje Huile Soyeuse za hidrataciju i revitalizaciju suhe i slabe kose, koje ujedno olakšava styling. Nova linija je Phytoelixir čiji je tretman među prvima isprobala u Parizu. Radi se o inovativnom protokolu njege u četiri koraka koji pročišćava, omekšava i hrani kosu, a pritom je ne otežava.

phyto

Related articles

Buro 24/7 Selection

više