Search

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant

U suradnji s brendom L'Oreal

Tekst: D.D.


Image: Buro247.me,
Instagram

Nakon što je kozmetički brend L'Oreal surađivao s Balmainom i Victorijom Beckham, na red je došla i obožavana francuska dizajnerica poznata po svojem cool i opuštenom stilu - Isabel Marant. Odjeća koju kreira utjelovljenje je pariške it djevojke, a sad je za svoju heroinu kreirala i kolekciju makeupa koja se sastoji od palete za postizanje smokey eyes looka, ruževa, highlightera, maskare i multipraktika za usne i obraze. S obzirom na to da je čitava kreativa bila u rukama dizajnerice i pakiranje je dobilo svoj makeover.

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant (фото 1)

U potpuno drukčijem stilu od L'Oreala sve ambalaže su mat crne te ih krase veliki natpisi koji jasno naznačuju o kojem se proizvodu radi. Smoke, Shine, Smile, Amaze i Wanted pet je bazičnih proizvoda koje svaka Francuskinja, pa i Marant, ima u svojoj kozmetičkoj torbici. Duo sjenila, highlighter u univerzalnoj nijansi, sedam različitih nijansi ruževa, ružičasti gel koji se može koristiti kao sjajilo ili rumenilo te prozirna maskara koja se služi i kao gel za obrve. Ruževi su jedan od najdražih proizvoda dizajnerice, jer u jednom potezu čine čuda, a ove koje je kreirala sadrže formulu koja se nalazi u L'Oreal Colour Riche proizvodima.

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant (фото 2)

Osim toga, dostupni su u dvije nude nijanse, tri crvene i dvije tamnije nijanse boje šljive pa su idealni za kreiranje kako dnevnih tako i večernjih lookova. Kolekcija makeupa Isabel Marant x L'Oreal bit će dostupna krajem rujna. Kad samo već dobili prvi pogled na proizvode, dizajnerica nas je na svojem Instagram profilu počastila i s prvim vizualima kampanje u kojoj su sudjelovale i francuska influencerica Camille Charriere te manekenka Liya Kebede. Vizuali se nastavljaju na kampanju za sezonu jesen/zima 2018 modnog brenda Isabel Marant, koja je bila i inspiracija i za ove fotografije. 

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant (фото 3)

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant (фото 4)

Prvi pogled na kolekciju šminke francuske dizajnerice Isabel Marant (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više