Search

Puder koji ističe najbolje na licu

Puder koji ističe najbolje na licu

S potpisom kuće Guerlain

Urednik: A.P.


Image: PR

Nova kolekcija kuće Guerlain donosi proizvode uz koje će vaš ten zasjati

Ljubiteljice kuće Guerlain oduševit će vijest da je na tržište konačno stigao kultni météorites u formi kompaktnog pudera! Kao čarolijom, legendarne perlice su transformirane u zapanjujući kompakt. Kuglice su oprezno prešane u prelijep mozaik nijansi koje naglašavaju svjedlost i djeluju korigirajuće. Zajedno, kreiraju suptilan i prirodan efekt pružajući kožinom tonu pravu količinu svjetlosti i korekcije.

Još 1987.g, Guerlain je ukalupio puder u prahu u konstelaciju višebojnih kuglica koje otkrivaju tajnu apsolutne svjetlosti za svaki ten. Eterične teksture i neodoljivog mirisa ljubičica, ove perlice koje naglašavaju ljepotu dobile su ime Météorites i ubrzo su zaradile kultni status. Danas, Météorites su u formi kompakta kako bi ispunili želje i potrebe žena u pokretu. Elegantna prezentacija u srebrnom pakiranju s Météorites rozetom, konačno su prešani u mozaik perlica s nijansama koje naglašavaju svjetlost i korigiraju kako bi svakom tenu pružili suptilnu harmoniju sjaja i diskretnog ispravljanja nepravilnosti.

Stardust tehnologija pokriva tanke linije i nepravilnosti te vašu kožu čini osvijetljenom  („zvjezdani prah") za blistavi sjaj. Formula kopira Stardust tehnologiju Météorites linije, ekskluzivan Guerlain proces, za otkrivanje živog, čistog i očaravajućeg tena. Lice je svježe a  tanke linije i nepravilnosti nestaju u auri svjetlosti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više