Search

Rapsodija boja Lisabona u salonu Manos!

Rapsodija boja Lisabona u salonu Manos!

Nova kolekcija poznatog brenda

Tekst: BURO.


Image: PR

Uz brendiranu torbu, prepoznatljiv miris parfema i pažljivo odabran makeup, žena vjerna trendovima pažnju će posvetiti i pomno odabranoj manikuri...

Biti u trendu ne znači samo kupiti novu sitnicu, prepoznatljiv model naočala ili must have komad odjeće, već sustavno raditi na sebi, stvarajući neprestano sliku žene koja uvijek zna što želi i zašto to želi. Naravno, uvijek si možete dopustiti lošiji dan, zaboraviti otići kod frizera ili ne pogoditi točnu boju ruža, ali nikada ne dopustite da vaši nokti postanu taoci tih loših dana i posvetite vašim rukama dovoljno vremena da uvijek budu ogledalo vašeg stila. Salon Manos zna na koji način noktima pružiti najbolje, a vrhunska manikura je najbolja pozivnica da sjednete, opustite se i dopustite drugima da se za promjenu brinu o vama. 

U salonu Manos pronađite trenutak za sebe, ali još važnije, pronađite boju koja će otkriti puno toga o vama, a opet tajanstveno skrivati priču koju pričaju vaši nokti. Zažmirite ponekad i dopustite stručnjacima da vas vode, da bojom sakriju mane, otkriju vrline, odvedu vas u svijet za koji možda niste znali ni da postoji, da vam otvore oči, jer kad jednom zakoračite u Manos otvorit će se vrata nekih novih spoznaja i beauty vrijednosti. 

Rapsodija boja Lisabona u salonu Manos! (фото 1)

Prateći svjetske trendove, želeći svojim klijenticama pružiti samo najbolje, Manos je predstavio profesionalnu liniju proizvoda za njegu noktiju OPI. Kolekcija lakova za proljeće/ljeto 2018. pod nazivom "Lisabon" donosi rapsodiju boja, a paleta se sastoji od 12 nijansi, a sve nijanse OPI Lisabon kolekcije dostupne su u OPI Gelcolor trajnom laku, OPI Infinite shine polutrajnim laku i klasičnom OPI laku. Možete li poželjeti više? Vjerojatno da, ali za početak krenite malim koracima, a onda postanite svakodnevna "žrtva" uređivanja noktiju, koja zna što zaslužuje svaka žena svjesna svojih vrijednosti. 

Svi OPI proizvodi i lakovi iz nove kolekcije mogu kupiti u salonu Manos, Medvedgradska 8, Zagreb. Cijena laka je 100 kn, cijena polutrajnih laka OPI Infinite shine je 140 kn.


Related articles

Buro 24/7 Selection

više