Search

Reinterpretacija maskare koja ispunjava očekivanja svih žena

Reinterpretacija maskare koja ispunjava očekivanja svih žena

Lancôme Grandiôse


Lancôme donosi novu interpretaciju kodeksa ovog obožavanog proizvoda

Iako je maskara najomiljeniji i najkorišteniji kozmetički proizvod, nanošenje nije lako za svladati. To je zato što je oko iznimno multidimenzionalan dio lica i mnoge je dijelove teško dosegnuti. Lancômeovi su stručnjaci tijekom radionica proučavali njegove složene aspekte i pažljivo promatrali korisnice maskare kako bi s preciznošću utvrdili s kojim se poteškoćama suočavaju, te su na temelju toga ponudili inovativna rješenja.

Kombinacijom inovativnosti, mašte, stručnosti i istančanosti, Grandiôse ovjekovječuje tradiciju suštinskog francuskog chica, utjelovljujući temeljne vrijednosti Lancômea. Dolazi u profinjenoj bočici, jednostavno se nanosi, a rezultati su spektakularni. Bez obzira na to je li početnica ili stručnjak za nanošenje makeupa, s maskarom Grandiôse svaka žena može imati neodoljive oči, neovisno o dobi, podrijetlu ili nesavršenostima koje je muče u pogledu ljepote.

Grandiôse

Općenito govoreći, ženama je jednostavnije nanijeti maskaru na oko koje je na istoj strani kao i ruka kojom je nanose. Lancômeovo rješenje za ovaj problem je maskara nove generacije koja kombinira četkicu s high-tech čekinjama i revolucionarno zakrivljenom drškom.

Zahvaljujući inovativnoj dršci 'Swan-Neck', koja je u postupku patentiranja, Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i slijedi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog kuta do drugog te od korijena do vrha.

Grandiose

S kratkom četkicom od elastomera, Grandiôse omogućuje optimalno prianjanje formule i glatko nanošenje već od prvog poteza. Zahvaljujući malom promjeru omogućuje dohvat i podizanje svih, pa čak i najkraćih trepavica, stvarajući senzualno zaobljene linije i potpuno otvoren i ujednačen rub.  Nanošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku. Već od prvog poteza intenzivira trepavice, zahvaćajući ih od korijena do vrha. Savršeno se odvajaju i dobivaju nevjerojatan volumen za neodoljiv i profinjen izgled. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više