Search

Rihanna otkrila nove beauty proizvode idealne za ljeto!

Rihanna otkrila nove beauty proizvode idealne za ljeto!

Beach, please!

Tekst: D.D.

Image: Instagram

Set novih proizvoda namijenjenih za ljetne mjesece iz kolekcije pod nazivom "Beach, please!" u prodaji će se naći 6. travnja...

Vlasnica obožavanog beauty brenda Fenty Beauty, barbadoška pjevačica Rihanna, na svojem je Instagram profilu prije nekoliko dana objavila video s novim proizvodima, a ubrzo nakon toga osvanuli su i na stranici brenda fentybeauty.com. Radi se o tekućem luminizeru za tijelo na bazi gela "Body Lava" koji je dostupan u dvije nijanse - sa shimmerom u rose gold "Who Need Clothes?!" i brončanoj "Brown Sugar" nijansi. Ova limitirana edicija luminizera kreirana je da stvori lagani sjajni veo na koži, kao da ste se netom vratili osunčani s putovanja iz toplijih krajeva. Lagano obojena tekućina s mikroperlama pristaje svim tonovima kože, miriše po vaniliji, a uz nju je stvorena i kabuki četkica za tijelo i lice posebno rezana, kako bi se shimmer mogao savršeno nanijeti na tijelo.

Rihanna otkrila nove beauty proizvode idealne za ljeto! (фото 1)

Za instantan sjaj kože predstavljen je i Fairy Bomb - mekani pom pom sa 3D rose gold shimmerom, kreiran za lagano nanošenje po cijelom tijelu. Pom pom vintage izgleda prepun je sitnog glittera u nijansi "Rose On Ice" koji na koži stvara blijedoružičasti sloj dizajniran da osvijetli sve tonove kože. Neodoljiv miris kokosa i vanilije čini ovaj proizvod još privlačnijim. Limitirana edicija proizvoda Fenty Beauty za osunčan izgled moći će se kupiti online, putem stranice brenda, od 6. travnja, a predviđamo kako će planuti u roku nekoliko minuta. 

Rihanna otkrila nove beauty proizvode idealne za ljeto! (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više