Search

Ruža Essentials postaje prvi Flagship L'Oréal Professionnel salon u regiji

Ruža Essentials postaje prvi Flagship L'Oréal Professionnel salon u regiji

Urednik: BURO.


Iza salona Ruža stoji tradicija duga 45 godina, kultni je frizerski brend, a ujedno i jedini koji već 20 godina među svojim salonima ima Institut Kérastase, a sada i Ruža Essentials postaje prvi L'Oréal Professionnel Flagship u regiji namjenjen urbanim ženama i muškarcima koji žele vrhunsku uslugu i kvalitetu po nešto pristupačnijim cijenama no što je to Institut Kérastase.

Uloga ovog Flagshipa je da donosi i prvi lansira sve L'Oréal Professionnel inovacije i novitete te tehnološka dostignuća i spaja ih sa vrhunskom expertizom Ružinog stručnog tima.

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje salona Ruža Essentials s brendom L'Oréal Professionnel na području koloracije, u novoj razigranijoj varijanti suradnje L'Oréal Professionnel, Ruža Essentials svojim klijenticama na jednom mjestu nudi sve što požele - od neizostavne koloracije i hair spa tretmana koje možete isprobati samo u Ruži Essentials pa sve do prvog patentiranog fillera za kosu čime će Ruža Essentials pružiti svojim klijentima transformacije za savršenu kosu.

Ruža Essentials postaje prvi Flagship L'Oréal Professionnel salon u regiji (фото 1)

Savršena kosa, kosa kakvu svi priželjkujemo rezultat je HAIR SPA tretmana koji nas vode do zdravog vlasišta i kose, ali i savršene boje i frizure.

Inovativni HAIR SPA tretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja i presonalizirani pristup krojen po mjeri svakog klijenta DNA su usluga svakog od Ružinih salona, a i dio rutine brige o kosi Ružinih ambasadorica koje potvrđuju expertizu i kvalitetu stručnog tima Ruža.

Ruža Essentials sada odlazi korak dalje pa će tako, prateći svjetske trendove digitalizacije i digitalnog marketinga, damama i muškarcima u salonu po prvi puta službeno omogućiti korištenje jedinstvene digitalne aplikacije L'Oréal Professionnela Style my Hair Pro koja omogućuje projekciju određene koloracije na vlastitoj kosi, a ujedno djelatnicima salona olakšava i unapređuje odabir odgovarajuće nijanse za nepogrješivu boju kose.

Osim podizanja kvalitete takvog odabira, zajedničkog cilja bez kompromisa, napuštanjem nijansera u fizičkom obliku osjetno će se smanjiti količina utrošenog potrošnog materijala čime će L'Oréal Professionnel i Ruža Essentials još jednom dokazati kako im briga za zaštitu okoliša predstavlja svakodnevni imperativ, ali i veliko zadovoljstvo. Tako će se u ovom Flagship salonu moći naći eko dizajnirani materijali s jasnom ekološkom porukom brenda i salona.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više