Search

Ruževi za usne Charlotte Tilbury inspirirani poznatim ženama

Ruževi za usne Charlotte Tilbury inspirirani poznatim ženama

12 prekrasnih nijansi


Image: buro 247.ru,

Vizažistica Charlotte Tilbury svoju vlastitu paletu ruževa obogatila je s 12 novih nijansi, a svaka od njih je nastala u suradnji s poznatim ženama većinom iz glumačkog svijeta i svijeta modelinga

Nije tajna da su ruževi Charlotte Tilbury omiljeni su među poznatim i slavnim osobama u svijetu koje za svečane prilike biraju upravo njezine nijanse. Glumica Sienna Miller, mlada spisateljica Zoe Pred, Amal Clooney, Cindy Crawford i Kim Kardashian samo su neke od njih. Ljepota i uspjeh žena inspirirala je Charlotte da svoju novu kolekciju ruževa posveti upravo njima, a one su joj dale odobrenje da svoje ruževe nazove upravo njihovim imenima. Kolekcija ima i simbolični humanitarni karakter te će dio prihoda od svakog prodanog ruža biti doniran u fond Women for Women International koji već više od 20 godina radi na rješavanju socijalnog i ekonomskog osnaživanja marginalnih žena. 

U suradnju su uključena imena kao što su Emily Ratajkowski, Salma Hayek, Helena Bonham Carter, Nicole Kidman, Cara Delevingne, Miranda Kerr, Kate Bosworth, Laura Bailey, Liv Tyler, Carina Lau i Cindy Crawford. Svaka je dobila svoju nijansu koja joj najbolje pristaje, a paleta boja proteže se od neutralnih bež i rozih nijansi pa sve do upečatljivih crvenih i tamnoružičastih. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više