Search

Ruževi za usne i lakovi za nokte s Guerlainovim poznatim mirisom

Ruževi za usne i lakovi za nokte s Guerlainovim poznatim mirisom

Inspirirana kultnim mirisom La Petite Robe Noire


Image: Promo

Baš u pravo vrijeme, uoči Valentinova kozmetička kuća Guerlain lansirala je novu kolekciju ruževa za usne i lakova za nokte koji osim što prekrasno izgledaju mirišu baš poput popularnog mirisa La Petite Robe Noire

Ljubiteljice mirisa La Petite Robe Noire bit će oduševljene novom Guerlainovom kolekcijom koja miriši baš poput njega. Pariški chic vidljiv je u elegantnim pakiranjima lakova i ruževa, a neodoljiva paleta krije više od 20 nijansi za usne. Od klasične crvene do ekstravagantne tamnoljubičaste, u Guerlainu su pomirili ukuse i želje svih žena. Osim savršenih boja ruževi sadrže i hranjiva ulja te ih odlikuju različite teksture pa možete birati između onih sa sjajnim česticama ili bez njih. Zbog jakog pigmenta bit će dovoljan samo jedan potez da vaše usne postanu apsolutno neodoljive. 

Nove nijanse lakova za nokte kriju se u malim simpatičnim bočicama nalik na pakiranje samog mirisa. Dugotrajni, nježni i sjajni vrlo lagano se apliciraju četkicom koja omogućava precizno nanošenje. Sada vaši nokti mogu biti obojeni u nijansama latica ruže, breskve ili pak tamnog bobičastog voća i istovremeno imati odličan miris. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više