Search

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju!

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju!

Jeste li je već isprobali?

Tekst: BURO.


Image: Pr,
Pixabay

Ruža je već tisućljećima poznata i kao najfiniji sastojak luksuzne kozmetike...

Kad bismo jednom riječju željeli opisati ljubav, nježnost, raskoš i eleganciju, upotrijebili bismo "ružu" kao simbol koji najbolje dočarava sve navedeno u jednom predivnom cvijetu. Osim što je ruža kraljica cvijeća i simbol svega lijepog i ženstvenog, već je tisućljećima poznata i kao najfiniji sastojak luksuzne kozmetike.

Ruža je cijenjena zahvaljujući svojim iznimnim antioksidacijskim, umirujućim i mirisnim svojstvima koja imaju nevjerojatan učinak na kožu te ju čine zategnutijom, baršunastom i neodoljivo mirisnom. Inspiriran "super moćima" ruže, Melem je nedavno svojim ljubiteljicama predstavio premium liniju s četirima novim proizvodima koji sadrže esencijalno ulje ruže Rosa damascena - Melem za tuširanje, Melem za usne, Melem krema i Melem suho ulje.

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 1)

Esencijalno ulje iz latica ruže Rosa damascena najučinkovitiji je ekstrakt ruže koji iznimno pozitivno djeluje na kožu te je glavni sastojak nove Melemove premium kolekcije. O ekskluzivnosti i visokoj koncentraciji dragocjenih svojstava esencijalnog ružina ulja najbolje govori činjenica kako je za izradu jedne litre ovog ulja potrebno više od 750 kilograma latica!

Dolaskom ljetnih dana koža se češće izlaže suncu, a samim time više se isušuje i potrebna joj je snažnija hidracija. Kako biste koži pružili savršenu njegu tijekom cijelog dana, rješenje pronađite u novim Melemima s esencijalnim ružinim uljem i zaljubite se na prvi dodir.

Melem dragocjeno suho ulje s esencijalnim ružinim uljem

Dragocjeno suho ulje novi je član obitelji Melem, idealan proljetno-ljetni saveznik lijepe kože i mirisnog dobrog raspoloženja. Idealno je za brz i luksuzan učinak njege kože tijela, lica, pa i vrhova kose. Melem dragocjeno suho ulje kombinacija je dragocjenih ulja koštice marelice, badema, masline i esencijalnog ružina ulja. Uz besprijekornu njegu i baršunastu kožu, ovo suho ulje ima wow efekt predivnog mirisa pa dodatni parfemi uopće nisu potrebni, a svaka žena osjećat će se poput dive u "oblaku" mirisa ruže.

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 2)

Melem s dragocjenim esencijalnim ružinim uljem 35 ml

Esencijalno ulje ruže Rosa damascena sadržava velike količine vitamina C, snažnog antioksidansa koji pomaže koži u zaštiti stanica od oštećenja. Istovremeno ono vlaži kožu i pruža joj dubinsku hidraciju koja je iznimno važna za zdravu, meku i blistavu kožu. Melem krema s esencijalnim ružinim uljem idealna je za svakodnevno nanošenje na područja koja su sklonija suhoći, poput ruku, laktova, kožice noktiju, peta, zglobova ili koljena.

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 3)

Melem za tuširanje s dragocjenim esencijalnim ružinim uljem

Zamislite onaj predivan osjećaj jutarnjeg tuširanja uz aromaterapijski učinak ruže koji vas ujedno budi i umiruje, a vašu kožu nježno čisti i priprema za dan. Taj jedan dragocjeni trenutak u danu, koji je rijedak trenutak mira, dobiva sasvim novu dimenziju zahvaljujući ruži.

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 4)

Melem za usne s dragocjenim esencijalnim ružinim uljem

Koža usana vrlo je tanka i osjetljiva te se često isušuje zbog utjecaja sunca, vjetra ili navike grickanja usnica. Kako biste nahranili usne, Melem s esencijalnim ružinim uljem pomoći će vam da im omogućite dovoljno vlage i njege, a istovremeno će neodoljivo mirisati.

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 5)

Savršena ruža za savršenu kožu - obožavamo novu Melem liniju! (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više