Search

Serum za lice koji milijuni žena obožavaju sada dolazi u obliku jednokratne maske

Serum za lice koji milijuni žena obožavaju sada dolazi u obliku jednokratne maske

Advanced Genifique

Urednik: A.P.


Lancôme je za 2018. postavio sljedeći izazov: kreirati jednokratnu masku koja sadrži istu količinu ekstrakta bifidusa, kao i cijela bočica seruma Advanced Génifique...

I tako je rođena Hydrogel Melting Mask, nova vrsta jednokratne maske koja odmah daje vidljive rezultate. Savršen odgovor na potrebe generacije koja je uvijek u stisci s vremenom. Sva znanstvena postignuća seruma Génifique koncentrirana su u ovoj maski koja zadovoljava iste standarde visoke učinkovitosti kao i "mala crna bočica": 14 godina istraživanja, formula koja je patentirana do 2029. godine, više od 150 međunarodnih nagrada, dokazana kompatibilnost bez obzira na tip kože, dob ili etničku pripadnost. Dragocjeni ekstrakti probiotika ovog univerzalnog, bezvremenskog seruma sada su dostupni u maski pod nazivom Hydrogel Melting Mask: koža je vidljivo glatkija i zategnutija odmah nakon primjene, uz obnovljen mladenački izgled.

Hydrogel Melting Mask temelji se na zvjezdanom sastojku seruma Advanced Génifique: ekstraktima probiotika. Probiotici su mikroorganizmi koji se nalaze u prirodi u različitim oblicima. Zbog svojih su dobrobiti za ljudsko zdravlje privukli pozornost nutricionista. Lancôme je 2009. razvio primjenu probiotika u njezi kože u obliku bio-kompatibilnih frakcija. Ova je tehnologija osmišljena kako bi aktivirala ljepotu kože i pomogla u jačanju njezine zaštitne barijere korištenjem svih potrebnih vitalnih resursa (ugljikohidrata, bjelančevina, vitamina, itd.). Najviši udio ekstrakata probiotika u proizvodu Hydrogel Melting Mask otpada na bifidus. Ne samo da pomaže ojačati funkciju zaštitne barijere kože poboljšavanjem njezine kvalitete i otpornosti na vanjske stresore, već osigurava i intenzivnu hidrataciju. Stoga je gotovo bez premca u učinkovitosti.

maska

U Lancômeovim su laboratorijima razvili naprednu mikroskopsku tehnologiju kako bi se aktivni sastojci iz maske Hydrogel Melting Mask što djelotvornije upili u kožu: rezultat je revolucionaran, topiv, hidrogelni bio-matriks. Kako djeluje? Tajna je u posebnoj hidrogelnoj mreži osjetljivoj na toplinu, koja se u dodiru s kožom pretvara u tekućinu i oslobađa aktivne sastojke. Maska se nakon nanošenja djelomično stapa s kožom, stvarajući meku, ugodnu teksturu koja klizi licem. Vlaži i omekšava kožu te osigurava blistav finiš, bez da je koža pritom masna ili ljepljiva. Hydrogel Melting Mask može se koristiti bilo kada, što će oduševiti zaposlene žene kojima je bitna svaka sekunda u danu. Cijena jedne maske će iznositi oko 109 kuna, a možete ih pronaći u svim drogerijama koje u ponudi imaju Lancôme.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više