Search

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati

Tekst: BURO.


Volcanica je neutralna, pročišćujuća i umirujuća maska za dodatnu njegu normalne, kombinirane i masne kože. Kao i do sada, domaći brend Skintegra pažljivo bira aktivne sastojke s klinički dokazanim djelovanjem za potrebe najdelikatnijih koža. Zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih glina (bentonit + silt) te uz hidroglicerinsku bazu Volcanica je kremastija i manje isušujuća od klasičnih glinenih maski. Ublažava nadražaje kože, čuva zdravu zaštitnu barijeru i pročišćuje pore bez nepotrebnog isušivanja.

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati (фото 1)

Maska je formulirana na bazi hidratantnog glicerina te ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu. Skintegrini formulatori osmislili su bazu koja sadrži silt i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Uz cink, u maski se nalazi i bakar, esencijalni mineral koji je ključan za niz procesa u koži. Njihova kombinacija, za njegu vrlo osjetljive kože sklone nepravilnostima, već je dobro poznata.

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati (фото 2)

Silt je termalno blato, bogato elementarnim sumporom (Volcanica ima neutralan i nenametljiv, pomalo medicinski miris koji podsjeća na sumpor), za kožu djelotvornim silicijem i magnezijem, a također sadrži i minerale ključne za zdravlje kože. Sumporne čestice u siltu poznate su po svojem antibakterijskom, protuupalnom djelovanju što ovu masku čini idealnom njegom kod kože sklone pretjeranoj proizvodnji sebuma i aknama.

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati (фото 3)

Masku je dovoljno nanijeti jednom do dvaput tjedno, nakon čišćenja, izbjegavajući područje oko očiju te nakon desetak minuta isprati mlakom vodom i nastaviti s njegom. Minimalistički sastav bogat protuupalnim i regenerativnim mineralima, ovlaživačima, Tazman pepper™ kompleksom u ovoj svestranoj maski ostavlja lice glatkim i pročišćenim te hidratiziranim.

Skintegra ima novi proizvod i radi se o maski za kožu. Evo što trebate znati (фото 4)
POTPIS

Volcanica masku možete pronaći na online dućanu i na prodajnom mjestu Opposite u Draškovićevoj 54.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više