Search

Stiže i linija za njegu kože s potpisom Kylie Jenner

Stiže i linija za njegu kože s potpisom Kylie Jenner

Kylie Skin

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Nakon velikog uspjeha make-up brenda Kylie Cosmetics, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner odlučila je proširiti svoju kozmetičku liniju te predstaviti proizvode za njegu kože pod nazivom Kylie Skin. Od lansiranja u 2016. godini pa do danas njezin make-up brend zaradio je 900 milijuna dolara, a sudeći prema komentarima na Instagramu i Kylie Skin doživjet će jednaku popularnost.

Stiže i linija za njegu kože s potpisom Kylie Jenner (фото 1)

Proizvodi će biti dostupi od 22. svibnja, a Kylie Jenner je na svojem Instagram profilu napisala kako "njega kože i make-up idu ruku pod ruku te da je Kylie Skin nešto o čemu je počela sanjati brzo nakon lansiranja Kylie Cosmetics". Prema informacijama koje su dostupne na službenom profilu brenda linija se sastoji od proizvoda koji su esencijalni za lijepu, sjajnu i zdravu kožu, a riječ je o pjeni za čišćenje lica, peelingu od oraha, toneru od mlijeka vanilije, kremi za lice, serumu s vitaminom C te kremi za području oko očiju.

Svi su proizvodi cruelty free, veganski, bez glutena, parabena te sulfata i dermatološki testirani. Mogu se kupiti u paketu "The Skin Set" po cijeni od 125 dolara te pojedinačno, a cijene im se kreću od 20 dolara za kremu oko očiju pa do 28 dolara za serum. Više informacija o proizvodima dobit ćemo u narednim danima putem službenog profila brenda Kylie Skin.

Leave a comment

više