Search

Stigao je moćni fluid za njegu okoloočnog područja s genijalanim aplikatorom zbog kojeg ćete ga željeti nanosti stalno

Stigao je moćni fluid za njegu okoloočnog područja s genijalanim aplikatorom zbog kojeg ćete ga željeti nanosti stalno

Kultna Sisley Black Rose linija dobla je pojačanje

Tekst: M.M.


Jedna od neprepoznatljivijih i najpopularnijih linija francuske kozmetičke kuće Sisley, linija Black Rose, dobila je pojačanje. Uz već postojeću masku, ulja i kremu za lice, ova luksuzna hi-tech linija sada je bogatija i za formulu namijenjenu njezi osjetljivog područja oko očiju. Osvježavajući Black Rose Eye Contour Fluid odlikuju iznimne performanse kada je u pitanju ublažavanje natečenosti, zaglađivanje kože te osvježavanje izgleda i otvaranje pogleda - i sve to u jednom potezu.

Black Rose Eye Contour Fluid

Kako bi otvorila pogled i izbrisala umor s očiju, ova koncentrirana formula koristi aktivne sastojke sadržane u Black Rose liniji: ekstrakt crne ruže zaglađuje kožu, kao i ekstrakt smeđe alge paunov rep koji k tome i hidratizira, baš kao i kompleks biosaharida. Ekstrakt lišća crvene loze revitalizira i aktivira mikrocirkulaciju, a u tome mu pomaže i kofein koji ublažava natečenost, dok ekstrakt moćne chlorella alge osvjetljava pogled i briše tamne kolutove oko očiju.

Black Rose linija sadrži masku, kremu za lice, ulje, a od sada i fluid za njegu okoloočnog područja

Svakodnevnom primjenom ove emulzije koja se u doticaju s kožom pretvara u gel, područje oko očiju vidno je revitalizirano, tamni kolutovi ublaženi, a fine linije izbrisane. Za najbolje rezultate ovu je hranjivu kremu potrebno nanositi ujutro i navečer, što neće biti problem s obzirom na to da luksuzni keramički aplikator uz pomoć kojeg se formula nanosi na kožu instantno donosi olakšanje i osjećaj svježine.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više