Search

Stigla su nova Chanel sjajila za usne!

Stigla su nova Chanel sjajila za usne!

Rouge Coco Gloss

Tekst: Promo


Image: Promo

Jedan od beauty noviteta kojem smo se radovali upravo nam je izmamio osmijeh na lice. Nova Chanelova sjajila želimo odmah u svojoj torbici!

Široka paleta boja, osvježavajuće i lagane teksture, ugoda na usnama i visoki sjaj najbolje opisuju novo sjajilo koje je predstavila luksuzna kozmetička kuća Chanel. Proizvod koji je razvijen u suradnji s globalnom kreativnom direktoricom Lucijom Picom krije slatku formulu koja kombinira izuzetne sastojke, senzualnost i nezaustavljivu putenost. Visoko nutritivna formula sadrži Hydraboost kompleks koji čini vosak jojobe, suncokret, mimoza i prirodno kokosovo ulje. 

Stigla su nova Chanel sjajila za usne! (фото 1)

Tekstura mu je transparentna i ne previše intenzivna, ali dovoljno zasićena pigmentima da ostavlja jasan trag na usnama. Praktičan za nanošenje i djeluje gotovo kao da ga možete nanijeti sa zatvorenim očima. Ono što je svima važno kod sjajila jest da ne ostavljaju ljepljivi osjećaj na usnama, a ovaj se preljeva baš poput vodene iluzije te reflektira svjetlost u svakom smjeru. Osmijeh nikad nije izgledao primamljivije, a proljeće, samo što nije...

Related articles

Buro 24/7 Selection

više