Search

Stiže nam savršena blagdanska make-up kolekcija kuće Chanel

Stiže nam savršena blagdanska make-up kolekcija kuće Chanel

Rouge Noir Absolument


Image: buro247.ru

Na kraju smo listopada i već se laganim koracima približavamo blagdanskim danima koje s prvim otpalim lišćem svi uvijek željno iščekujemo. A kuća Chanel brine se da omiljene zimske dane provedemo u najsjajnijem izdanju

U novoj Chanelovoj blagdanskoj make-up kolekciji nećete naići na glitter ni šljokice, već isključivo na elegantne nijanse i teksture sa suptilnim svjetlucavim česticama. Kolekcija "Rouge Noir Absolument" predstavlja odu crvenoj boji, tamnoj, punoj, bogatoj crvenoj nijansi koja je upečatljiva, ali istovremeno suzdržana i sofisticirana. Iako je ove zime u Chanelu crvena boja u prvom planu, u novoj blagdanskoj kolekciji ona je mjestimično začinjena zlatnim, brončanim i ružičastim tonovima koji su joj podarili jednu dodatnu dimenziju pa vas u kolekciji očekuju prekrasne boje trešnje, nara i patlidžana. S druge strane, kolekcija sadrži i paletu sjenila s nježnim tonovima poput svijetloružičaste i boje dima, a među sjajilima se ističe nježno ružičasta i tamna boja crnog vina. 

Stiže nam savršena blagdanska make-up kolekcija kuće Chanel (фото 1)

Za oko nam je posebno zapelo monosjenilo u divnoj zagasitoj tamnoj boji nara s finim shimmerom i nadlak za nokte sa svjetlucavim crveno-zlatnim česticama koji zamišljamo kao idealnu manikuru ovog Božića, a tamnocrveni lak boje rubina bit će najljepši dodatak novogodišnjoj kombinaciji. U kolekciji su se tradicionalno našli i maskara te olovka za oči u crnoj boji, a zanimljiva je i olovka za oči u zlatnoj nijansi. Kao dopunu kolekciji Chanel je pripremio i limitirano izdanje kistova i četkica u posebnom etuiju u kojem ćete pronaći i maleno ogledalo.

Kolekcija će se u prodaji naći već od 1. studenog, pa planiranje blagdanskih kombinacija već može početi!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više