Search

Studio Manos Nail Lounge od sada na još jednoj lokaciji u Zagrebu

Studio Manos Nail Lounge od sada na još jednoj lokaciji u Zagrebu

Aveda Perman x Manos

Tekst: Promo


Image: Promo

Od sada su Manos tretmani dostupni i u samom centru grada na adresi Trg Ante Starčevića 3

Zbog velike potražnje za Manos tretmanima i proizvodima koje nude u svojoj prodajnoj kolekciji, Manos tim odlučio je uspješno poslovanje proširiti iz Male ulice 1, na još jednu popularnu gradsku adresu. Na Trgu Ante Starčevića 3 nalazi se Aveda Perman Koncept, ekskluzivni salon za njegu kose koji je nakon velikog uspjeha u Rijeci i Opatiji već nekoliko godina prisutan i u Zagrebu, na oduševljenje brojnih Zagrepčanki koje tamo redovito odlaze.

Studio Manos Nail Lounge od sada na još jednoj lokaciji u Zagrebu (фото 1)

Kako su oboje maksimalno posvećeni kvaliteti usluge i u svom poslu te koriste samo vrhunske proizvode za njegu, brzo se rodila ideja o suradnji u sklopu salona. U ponudi i dalje imaju sve Manos rituale i proizvode, a blizina gradskog prijevoza i javne garaže mnogima će dodatno olakšati dolazak i omogućiti da uz manikure i pedikure uživaju i u brojnim tretmanima kose i stručnom timu Perman stilista.

Studio Manos Nail Lounge od sada na još jednoj lokaciji u Zagrebu (фото 2)

Narudžbe kao i do sada primamo na 01/5615089 ili putem Facebook stranice. Radno vrijeme je svakim radnim danom od 8 do 21, a subotom do 16 sati. Više informacija o studiju možete pronaći na www.manos.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više