Search

Sun Drops kapi koje u svojoj torbici uvijek imaju Tatjana Dragović i Irina Shayk rasprodaju se brzo

Sun Drops kapi koje u svojoj torbici uvijek imaju Tatjana Dragović i Irina Shayk rasprodaju se brzo

S potpisom Dr. Barbare Sturm

Tekst: A.P.


Kada tražimo neki tips and tricks za njegu kože uvijek proučimo što koriste žene koje doista imaju besprijekornu kožu i izgledaju njegovano...

Kada smo posjetili Tatjanu Dragović u njezinom domu otkrila nam je da u torbici uvijek čuva Sun Drops kapi sa zaštitnim faktorom 50, a koje dolaze iz ponude brenda dr. Barbara Sturm koji se jako brzo proširio svijetom i to bez nekog posebnog marketinga, osim recenzija zadovoljnih korisnica. O doktorici Sturm smo pisali ranije i otkrili kako se njezina cijela filozofija temelji na korištenju malo proizvoda, ali s ciljanim djelovanjem. Njena osnovna filozofija je u svojoj biti prilično jednostavna - kozmetički proizvodi koje koristimo moraju moći liječiti našu kožu, a da bi to mogli, ne smiju sadržavati umjetne mirise, konzervanse niti mineralna ulja. Njen najpopularniji proizvod je idealan za sunčanu sezonu, a dolazi u obliku kapi koje se zovu "Sun Drops" i koje miješate sa svojom hidratantnom kremom ili puderom za optimalnu zaštitu od sunca. Iz brenda Dr. Sturm ih nazivaju tekućim suncobranom koji zahvaljujući vitaminu B i beta glukanu obnavljaju oštećene stanice kože i ujedno je štite od UV zraka.

sundrops

Žene su se pomamile za linijom Tan Luxe koja sadrži kapi za samotamnjenje za lice i tijelo u nijansama Light/Medium do Medium/Dark. Princip nanošenja je isti - kapi pomiješate s hidratantnom kremom i nanesete na lice. Što više kapi dodajete krema je tamnija i intenzivira boju tena. Svi proizvodi iz ove linije su rasprodani na Net-a-Porteru što samo dokazuje koliko je proizvod dobar. Ako ste pak u pripremama za sunce savjetujemo da probate Tan Booster serum koji će vas pripremiti za jače izlaganje suncu i pritom poboljšati teksturu kože lica.

tan dropps

Related articles

Buro 24/7 Selection

više