Search

Supernamirnica: Mlada zelena pšenica

Supernamirnica: Mlada zelena pšenica

Liquid sun - Mlada zelena pšenica 100% je prirodni dodatak

Tekst: BURO.


Danas su mnoge dostupne namirnice nutritivno vrlo deficitarne, ili pak upitnog podrijetla, stoga je poželjno svoju svakodnevnu prehranu dodatno "obogatiti"

Tu važnu ulogu danas preuzima superhrana i suplementi izrađeni iz od nje - čudesna tvar koja pruža organizmu izvrsnu nutritivnu potporu!

Superhranu čine namirnice s izuzetno visokim nivoom fitonutrijenata, a zelena superhrana iznimno je bogata njima. Ima veliku količinu lako probavljivih nutrijenata, vitamina, minerala, enzima, aminokiselina, kao i izuzetno veliku količinu klorofila, koji biljkama daje zelenu boju. Mlada zelena pšenica istaknuta je supernamirnica (zelena povrtnica), snaga iz prirode koja daje tjelesnim stanicama neophodne nutricije, energiju, djeluje na jačanje imuniteta, ali i na tjelesnu regeneraciju.

Supernamirnica: Mlada zelena pšenica (фото 1)

Za tjelesni balans, iznimna je važnost istovremenog prisustva svih tih elemenata u konzumiranoj hrani jer samo svojim uzajamnim sinergijskim djelovanjem oni pospješuju regeneraciju tjelesnih stanica i razmnožavanje novih. Liquid sun - Mlada zelena pšenica 100% je prirodni dodatak, proizvod čiji je jedini sastav prah mlade pšenice dobiven organskim uzgojem. Lišće mlade pšenice ubire se ručno, iznimno pažljivo i selektivno, te prerađuje po pravilima održivosti svih njenih nutricija u obliku najbližem njenoj sirovoj varijanti, kako bi se održali svi živi enzimi i esencijalni elementi koji čine izuzetnu formulaciju, visokog benefita na ljudsko zdravlje i vitalnost. Od lišća mlade zelene pšenice se dobiva prah zelene boje koji se konzumira u tekućem obliku, miješanjem sa vodom ili prirodnim sokom od jabuke koji je izvrsna kombinacija u svrhu neutralizacije okusa.

Supernamirnica: Mlada zelena pšenica (фото 2)

Mlada zelena pšenica je biljka bogata mineralima; željezom, magnezijem, kalijem i selenom kojeg danas ima sve manje u tlu, a time i u namirnicama. Od vitamina su zastupljeni C, E, K i vitamini B skupine, a sadrži i značajnu količinu beta-karotena, provitamina vitamina A. Lišće zelene pšenice sadrži čitav niz esencijalnih aminokiselina koji organizam ne može sam proizvesti već ih je potrebno unijeti prehranom, a sudjeluju u obnovi stanica.

Biljka mlada zelena pšenica iznimno je bogata klorofilom koji ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje, te se preporuča u svrhu detoksikacije organizma. Također je važno naglasiti da mikronutrijenti iz ovakvih prirodnih izvora imaju veću bioiskoristivost što znači da ih organizam bolje prepoznaje, lakše apsorbira i iskorištava za svoje potrebe.

Zato uživajte u njenim benefitima, svakodnevnoj primjeni i započnite dan uz Zeleni napitak - jednu do dvije žličice praha koje možete pomiješati sa zobenim, rižinim ili sojinim mlijekom.
Liquid sun - Mlada zelena pšenica izvor je energije, vitalnosti i cjelodnevni biostimulans.

Više saznajte na www.liquidsun.com.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više