Search

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu

Mjesto gdje energija kreira kvalitetu života


Image: PR

Prvi centar kompleksnih, prirodnih terapija u ovoj regiji - Surya Center, temeljen uglavnom na kineskoj medicini, otvoren je u samom centru zagrebačke poslovne zone, na adresi Radnička 41

Ovaj centar u širokom spektru svojih usluga nudi razne klasične i alternativne terapeutske metode za cjelovito poboljšanje zdravlja i životnog blagostanja, a okupio je svestran i vrhunski tim stručnjaka s raznih strana svijeta, s iznimnim praktičnim iskustvom u primjeni metoda iscjeljivanja, razvoja i podizanja svijesti.

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 1)
Želeći svakom posjetitelju ponuditi luksuz i udobnost u vođenju osobne brige o vlastitom životu, na jednom su se mjestu okupili terapeuti tradicionalne kineske medicine, fitoterapije, prehrane, psihoterapije, relaksacije, terapeuti tradicionalne tajlandske masaže, fizioterapije, zvučne terapije i terapeuti bioenergijom. Ovdje ćete moći isprobati alternativne medicinske tehnike temeljene na tradicionalnoj kineskoj medicini, kao što su akupunktura, ayurveda, homeopatija, naturopatija, zatim različite terapije uma poput meditacije, psihoterapije, hipnoze, yoga, relaksacijskih tehnika i bihevioralne terapije.

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 2)

Zatim tjelesne terapije poput masaže, kiropraktike, manipulacije kralježnice, refleksologije, ali i terapije koje koriste vanjsku energiju pout reikija, qi gonga, tai chija i terapije elektromagnetskim poljima.

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 3)

Moderan stil života, svakodnevni stres i nedostatak vremena za sebe često uzrokuju niz zdravstvenih problema. Vođeni tom spoznajom i holističkim pristupom, djelatnici centra usmjereni su na pružanje pomoći čovjeku - kako za tijelo, tako i za dušu - pa su time briga za emocionalnu stranu i traženje uzroka zdravstvenih problema svakog posjetitelja njihova glavna zadaća.

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 4)

Tradicionalna kineska medicina najstariji je i jedinstveni alternativni medicinski sustav koji sažima sva iskustva i znanja više od 5000 godina. Karakterizira ga holistički pristup liječenju, percipiranje osobe u cjelini koji konstantno vibriraju između dva pola Ying i Yang koji trebaju biti u stanju ravnoteže. Yang predstavlja kretanje, sve što je aktivno, toplo i svjetlo, a Ying predstavlja mir i sve što je pasivno, hladno i mračno.
Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 5)

A svaka osoba je jedinstvena individua i tretman je bitno definirati po mjeri pojedinca. Na ovom ćete mjestu dobiti upravo tu individualnu uslugu i priliku da obnovite svoju energiju. Energiju za svakodnevno funkcioniranje ne možete kupiti i ne može vam je dati niti jedan "medicinski proizvod", ali sami možete potaknuti njezino obnavljanje.

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 6)

Surya - novi centar prirodnih terapija u Zagrebu (фото 7)

više