Search

Sve što vam je potrebno za savršeno našminkane oči

Sve što vam je potrebno za savršeno našminkane oči

Lancôme predstavlja novitete

Tekst: A.P.


Image: Lancome Press

Tuš za oči proslavila je filmska industrija i zahvaljujući njemu pamtimo neke od najprodornijih pogleda

Zaštitni je znak u svijetu kinematografije i modne fotografije te predstavlja ultimativni ‘as u rukavu' žena u želji da istaknu svojstvenu ljepotu. Moderniji je no ikad i može se nositi po želji - kao čiste grafičke linije koje se protežu preko kapka ili pak suptilnije i delikatnije pri korijenu trepavica. Snažnim povratkom na modne piste i kao jedna od glavnih tema savjeta o ljepoti, simbolizira vječnu težnju za kreiranjem izgleda koji će nas izdvojiti iz mase, a sve to na zabavan način.

lancome
Lancôme predstavlja Grandiôse Liner, revolucionarni tuš za oči inspiriran tehnikama koje koriste visažisti. Kroji vlastita pravila zahvaljujući suptilnoj tehnici i nevjerojatnoj fleksibilnosti prilikom nanošenja. Ovo čudo tehnologije uključuje osovinu koja omogućuje zakrivljenost drške za 35 stupnjeva i dosad neviđenu fleksibilnost pri nanošenju.

Lisa Eldridge, Lancômeova kreativna direktorica za make-up, svoje je stručno znanje iskoristila na najbolji mogući način - za određivanje pravog kuta, odnosno broja koji simbolizira revoluciju u kreativnosti. Grandiôse Liner ima i iznimno delikatni vršak (od samo 0,2 mm) s teksturom od sintetičkih mikrovlakana i smole, što omogućuje apsolutnu fleksibilnost - ključ preciznosti linija. Pri uranjanju u bočicu, vršak upija optimalnu količinu proizvoda.

lancome

Tuš je dostupan u tri iznimno intenzivne nijanse (crna poput ugljena, plava u nijansi safira i prodorno smeđa), a čisti mat finiš donosi beskonačnu postojanost, bez mrljanja.  Formula na bazi vode nježno klizi po koži i brzo se suši. Vlaga i lučenje sebuma nimalo ne utječu na linije. Grandiôse Liner se lako uklanja i ispire toplom vodom.

Lancome


Nova maskara Grandiôse Extrême trepavicama daje maksimalni volumen i savršeno nadopunjuje ‘Grandiôse' izgled. Inovativna formula reinterpretira koncept postojanog volumena zahvaljujući dršci u obliku labuđeg vrata ('Swan-Neck) koja sama navodi ruku na nanošenje uz korijen trepavica, odnosno uz njihovu liniju. Trepavice su prekrasno zaobljene prema van, izdužene i volumizirane, a rezultat je iznimno profinjen i zavodljiv izgled.

Brojne čekinje raspoređene u izmjeničnim redovima osiguravaju bolje odvajanje trepavica kod svakog poteza četkice te ujednačenije nanošenje. Zahvaljujući velikom kapacitetu, obuhvaćaju sve trepavice odjednom i nanose optimalnu količinu maskare za izniman volumen.  Uz četkicu, formula nove generacije drugi je ključni čimbenik za postizanje izvanrednog volumena.

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više