Search

Svi ljetni beauty trendovi u jednoj Chanel kolekciji

Svi ljetni beauty trendovi u jednoj Chanel kolekciji

Sve što vam je potrebno za svjež i blistav izgled


Image: buro247.ru

Nježne nijanse ružičaste za zdrave i blistave obraze, hladna platinasta nijansa sjenila za oči i nježne nijanse ruža za usne u boji jagode stigle su iz kuće Chanel kako bi vašem licu podarile najljepši ljetni sjaj

15. travnja u Chanel trgovine stigla je limitirana kolekcija make-upa u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za prekrasan, blistav i svježi izgled ovog ljeta.

U liniji ćete pronaći kompaktnu paletu ruževa za usne Harmonie Levres u pet sočnih nijansi: od jarko ružičaste s medenim sjajem do koraljne. A kolekciju upotpunjuje još jedna paleta – sjenila s bisernim česticama Les 4 Ombres u četiri nijanse: nježna nude nijansa s ružičastim podtonom, ljubičasta, platinasto siva te biserno bijela. Ako vam to nije dovoljno, kolekcija nudi i biserno monosjenilo kremaste teksture koje možete nositi samostalno, ali i kombinirati s ostalim sjenilima. Make-up ćete zaokružiti rumenilom hladne ružičaste nijanse ili kremastim rumenilo Le Blush Creme u nježnoj breskvasto-ružičastoj nijansi. Za zavodljive i pune usne tu je prozračno sjajilo za usna Aqualumiere Gloss u dvije nijanse. 

Kolekcija La Perle de Chanel dostupna je isključivo u Chanel trgovinama. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više