Search

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu

Tekst: Ana Pavić


I prije samog otvorenja concept store The Lab (Dežmanova ulica 2) iza kojeg stoji Tatjana Dragović pobudio je radoznalost brojnih žena koje u svakodnevnoj njezi koriste neke svjetski poznate proizvode, a koji kod nas nisu imali fizičko prodajno mjesto. Bogatom asortimanu niche brendova poput sveprisutnog Augustinus Bader, MZ Skin, Ilia, Dr Dennis Gross i drugih, sada je pridodala jedan od doista najekskluzivnijih brendova na svijetu - Vintner's Daughter.

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu (фото 1)

O čemu se radi?

Brend je osnovala April Gargiulo,a ime mu je nadjenula inspirirana svojom najstarijom kćeri. Naime ideja o brendu se rodila kada je April bila trudna s prvim djetetom. Stanje tena joj se pogoršavalo unatoč korištenju nekih skupih luksuznih krema za koje je ubrzo shvatila da joj više odmažu nego pomažu jer su pune jeftinih i toksičnih sastojaka. Tada je odlučila da će kreirati proizvod koji će biti eliksir za kožu, načinjen od najkvalitetnijih sastojaka, djelotvoran i u potpunosti siguran za korištenje.

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu (фото 2)

Što je predstavila?

Prvi „game changer“ proizvod kako ga danas nazivaju sve žene koje ga koriste bio je Active Botanical Serum koji je lansirala 2014. Godine i koji je i danas jako teško uhvatiti na online shopovima jer se svaka nova pošiljka brzo rasproda. Mala bočica sadržava čak 22 esencijalna ulja i aktivne botaničke sastojke. Za proizvodnju svake bočice je potrebno puna tri tjedna što ovaj proizvod doista čini vrijednim vaše pažnje. Ništa nije prepušteno slučaju niti su rađeni kompromisi na kvaliteti zarad većeg profita. Glavni sastojak seruma je Phyto Radiance Infusion koja je načinjena od organski uzgojenih biljaka diljem svijeta. Serum njeguje sve tipove kože , a posebno je učinkovit kod dehidrirane kože i one sklone aknama.

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu (фото 3)

Novi proizvod o kojem svi pričaju

Pet godina nakon predstavljanja Active Botanical Seruma prošle je godine stigao Active Treatmant Essence. Za njegovu proizvodnju treba čak pet tjedana, a u svojoj formuli uspješno kombinira funkcije tonera (posvjetljuje, vrši blagu eksfolijaciju) s funkcijama esencije (hidratizacija, njega) . Osnovu kao i kod seruma čini Phyto Radiance Infusion načinjena od 13 nutritivnih biljaka obogaćenih posebno fermentiranim sastojcima za bolje upijanje.U sastavu su i vitamin C, hijaluronska kiselina, probiotici, biljne stanice, alge te biljni enzimi. Iz brenda ga opisuju kao savršenu nadopunu serumu i garantiraju da su ova dva proizvoda sve što ćete trebati za kvalitetnu njegu.

Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela jedan od najekskluzivnijih beauty brendova na svijetu (фото 4)

Savjet Tatjane Dragović kako ih koristiti

Ova dva proizvoda su doista cjelovita njega i kada ih koristim ne koristim ništa drugo. Potpuno su dovoljni u simbiozi, a rezultati na koži su vidljivi već u prvom tjednu. Zbog specifičnih prirodnih formula i bogatstva sastojaka pokrivaju puno problema kože, a danas se svi suočavamo s nekim problemom kože zbog onečišćenja, stresa, načina života. Preporučujem ih iz osobnog iskustva i garantiram da nećete ostati razočarani.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više