Search

Tekući balzami za usne su novitet ljeta

Tekući balzami za usne su novitet ljeta

11 raskošnih nijansi

Tekst: A.P.

Image: YSL

YSL je ovih dana predstavio novitet koji spaja njegu i postojanost boje. Volupté Liquid Colour Balm dolazi u 11 neodoljivih nijansi koje su postojane i na usnama ostavljaju vodenast i hidratantan osjećaj za optimalnu njegu i mekoću. Za učinak ugode i njege uz postojanu boju s visokom koncentracijom pigmenata koje krase balzam Volupté Liquid Colour Balm zaslužna su tri čimbenika:

- 35 % aktivnih sastojaka vodene faze omogućuje dugotrajnu njegu usana

- balzam je obogaćen prirodnom, osvježavajućom kokosovom vodom i ekstraktom nara koji obiluje antioksidantima

ysl

- formula sadrži „Liquid Light Complex", spoj iznimno osvjetljavajućih bisernih čestica koje donose učinak vedrijih, rosom okupanih boja i sjaja.

Uz 11 upečatljivih nijansi, predstavljamo i Volupté Night Rehab Lip Mask - prvi noćni makeup YSL Beautéa za zdrav i prekrasan izgled usana svakog jutra.  Masku krase jednako učinkovita hidratantna i njegujuća svojstva kao i tekući balzam Volupté, no intenzivne su boje zamijenjene providnom, neutralnom nijansom zahvaljujući kojoj usne i tijekom noći izgledaju predivno. Kokosova voda prirodan je sastojak hidratantnih svojstava koji osvježava usne i čini ih mekima, dok ekstrakt nara obiluje antioksidantima koji osnažuju njihovu zaštitu.

ysl

 

 

više