Search

Tinktura je predstavila svoju prvu make up kolekciju koja je cruelty free

Tinktura je predstavila svoju prvu make up kolekciju koja je cruelty free

Tekst: BURO.


Hvaljena hrvatska kozmetička priča Tinktura, poznata po bestselerima kao što su Balzam Mrkva, Tinktura od koprive, mist Vitamin C i mnogi drugi, od sad u svojoj ponudi ima i make up liniju, s domaćim potpisom! Riječ je o prvoj hrvatskoj make up liniji pa tako od sada zaljubljenici u domaće proizvode mogu u svojoj kozmetičkoj torbici imati šminku koja podržava ideju – kupujmo hrvatsko.

Tinkturina kolekcija šminke i make up kistova stvorena je s puno ljubavi i pažnje, a naglasak je na kvalitetnim sastojcima “bez kemije”, koja podupire filozofiju tog domaćeg brenda o beauty proizvodima sa stavom. U ovaj se hrvatskoj indie make up liniji spajaju high fashion boje i teksture s promišljenim metodama proizvodnje, a zanimljivo je i što proizvodi nose oznake: veganski i cruelty free. Tinkturina šminka stiže u pročišćenoj i praktičnoj crnoj ambalaži s bijelim logotipom, a za efekt zabave i iznenađenja brinu originalni nazivi i kutijice s originalnim Tinkturinim crtežima.

Eyeliner u boji Diabolic, mat tekući ruž Bitter Sweet, vatreno crveni ruž Roxane, rumenilo u nijansi Like a Virgin te sjenilo Jazzy samo su neki od brojnih favorita kolekcije. Uz ruževe “u štiftu”, i one u tekućem izdanju, tu su sjajila, tuševe za oči, sjenila, bronzer, rumenila, highlighter, olovke za oči i usta, ali i kistovi.

Stižu i originalne kozmetičke torbice i popratni sadržaj, za potpun zvjezdani ugođaj u vlastitoj kupaonici!

Tinktura make up možete pronaći na https://www.tinktura.com/ i u dućanima Frankopanska 14 i Malešnica ul. 5/1u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više