Search

Što je novo u proljetnoj kolekciji beauty brenda Jane Iredale?

Što je novo u proljetnoj kolekciji beauty brenda Jane Iredale?

Jutros u DermaCare centru u Teslinoj 12


Image: Promo

Jutros smo posjetili DermaCare u Teslinoj 12 gdje smo imali priliku među prvima otkriti novu kolekciju dekorativne kozmetike s potpisom Jane Iredale

Svojom prisutnošću nas je počastio Shown Towne koji je već gotovo 10 godina međunarodni edukator Jane Iredale za Istočnu obalu, Srednju Ameriku, Europu i Bliski Istok. Svoju karijeru započeo je i izgradio u Los Angelesu, New Yorku i Miamiju djelujući na području modne i filmske industrije, glazbenih spotova i televizije, te bio glavni makeup artist za modne kuće Badgley Mischka, Tracy Reese i Oscar de la Renta. Surađivao je s modnim magazinima poput Cosma, Teena i Appared Newsa. Gospodin Town nam je nakon kratkog uvoda predstavio novitete iz proljetne kolekcije, a potom ih demonstrirao na modelima.

Kolekcija ima dva nova Pure Pressed trio sjenila, nijanse Soft Kiss i Pink Quartz, dva nova ruža za usne u ružičasto bež i nježnoj rozoj boji, koje najbolje opisuje postojani pigment u kombinaciji s hranjivim prirodnim uljima i voćnim ekstraktima za baršunasto meke usnice. Kolekcija je bogatija i za jednu novu nijansom rumenila u sticku koji ostavlja prekrasan trag na jagodicama. Tu je i nezaobilazni bronzer koji se sastoji od 4 blistave, tople nijanse ružičasto breskvastog podtona za raskošan izgled. Boje se mogu koristiti samostalno ili se mogu međusobno miješati. Još jednom smo se uvjerili u kvalitetu ovog brenda koji je vrhunski u kategoriji mineralnog makeup-a.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više