Search

Što se krije u Guerlain blagdanskoj kolekciji?

Što se krije u Guerlain blagdanskoj kolekciji?

Želimo sve!

Tekst: Promo


Image: PR

I ove godine vam se nude samo najbolji kozmetički proizvodi s potpisom prestižne francuske kuće

Već pri prvom pogledu na ovu kolekciju, inspiriranu živahnim boemskim duhom iz razuzdanih 20-tih godina prošlog stoljeća, zastaje nam dah! Svaki komad je lakiran u zlatu i glamuru, a sve skupa je napravljeno u počast eri razuzdanih partija i Art Decou. Drugim riječima, radi se o idealnom poklonu za sve one koji cijene vrhunsku kozmetiku u neodoljivim pakiranjima!

Gold Palette 

Crno lakirano pakiranje, s motivima listića koji vuku inspiraciju iz Art Deco stilova - ova paleta je kompletan makeup u jednom (lice, oči, obrve i usnice); za Gold&Chic izgled koji je neophodan za doček Nove godine s Velikim Gatsbyjem. Teksture koje se mogu nanositi i mokre, intenziviraju boju sa svakim nanošenjem, za dan ili večer. Baš kao što mijenjate odjeću za večernji izlazak, s ovom paletom se možete igrati ovisno o prigodi.

Gold Pearl Meteorites 

Ovo profinjeno pakiranje, poput antikne kutijice za nakit, čuva delikatne Meteorites perlice, različitih zlatnih nijansi (bijelo zlato, žuto zlato, rozo zlato i zlato boje šampanjca). Ova jedinstvena kombinacija zlatnih perlica obavija ten poput prelijepog komada nakita koji ujedno i osvjetljava lice, koje je okupano blistavom aurom i otkriva svu svoju ljepotu.

Terracotta Gold Light 

Ovaj bronzer nam obećava osunčani ten, obavijen sjajnim velom. Pakiranje inspirirano Art Deco stilom, nudi ten okupan zrakama sunca, blistav za dan i očaravajući za navečer.

Rouge G  (822 Glamorous Cherry i 823 Flaming Red)

Crno zlatno pakiranje s ogledalom je poput finog nakita. Visoko pigmentirani, postojani, kremasti i intenzivnih boja, upotpunit će izgled bilo za dan ili za nezaboravno veče.

Gold Light Top Coat mascara 

Obogaćena zlatnim česticama, daje završni dodir svakom izgledu. Nanesite na vrhove trepavica ili samo u kut oka kako bi ovaj magnetičan naglasak posvijetlio područje oka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više