Search

Što sve znamo o novoj kozmetičkoj liniji glazbenice Rihanne pod nazivom Fenty Skin

Što sve znamo o novoj kozmetičkoj liniji glazbenice Rihanne pod nazivom Fenty Skin

Tekst: D.D.


Image: Instagram (Fenty Skin)

Iako su se njezini fanovi nadali novim pjesmama, odnosno albumu u 2020. godini, Grammyjem ovjenčana pjevačica Rihanna predstavila je ovih dana novi projekt koji nema baš nikakve veze s glazbom. Riječ je o svojevrsnoj ekstenziji već postojećeg brenda Fenty Beauty - inkluzivnoj liniji make up-a, koja će sad biti upotpunjena preparativnim proizvodima pod nazivom Fenty Skin.

Što sve znamo o novoj kozmetičkoj liniji glazbenice Rihanne pod nazivom Fenty Skin (фото 1)

Već je s prvim vizualima jasno da je linija za njegu kože namijenjena za žene i muškarce - uz Rihannu se, naime, u kampanju pojavljuju i glazbenici A$AP Rocky i Lil Nas X. "Nova kultura skincarea" kako se ova linija naziva u video kampanji bit će dostupna od 31. srpnja, a čini se da se zasad sastoji od tri proizvoda.

Putem svojeg Instagram profila Rihanna je otkrila i da je na Fenty Skin proizvodima i formulama radila čak više od dvije godine, s posebnim fokusom ne samo na proizvode koji kožu čine lijepom i pripremaju je za šminku, već i na ambalažama koje ne zagađuju okoliš.

Što sve znamo o novoj kozmetičkoj liniji glazbenice Rihanne pod nazivom Fenty Skin (фото 2)

"Sve počinje s dobrom podlogom, a to je vaša koža. Svi znamo koliko sam opsjednuta s lijepom, zdravom kožom - pa bilo da želite nositi šminku ili ne želite imati ništa na licu, uvijek je ispod ta sjajna koža", napisala je barbadoška glazbenica u postu.

Svi proizvodi bit će dostupni za kupnju putem službene stranice Fenty Skin, a s obzirom na to da je nepovratno promijenila beauty industriju 2017. godine kad je predstavila čak 40 različitih tonova tekuće podloge i 10 različitih nijansi highlightera - prikladnih za sve boje kože, ne sumnjamo kako će i s novom linijom doživjeti veliki uspjeh.

Leave a comment

više